Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Kurban Bayramı’na hazır

GÜNCEL 14.08.2018 - 18:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3416+ kez okundu.
 

Kuşadası Kurban Bayramı’na hazır

Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıkların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladı.

AYDIN- Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı’da kurban satış ve kesim alanlarını belirleyen Kuşadası Belediyesi, bayramın ilk iki günü ücretsiz kesim hizmeti verecek. Bayramın birinci günü küçükbaş, bayramın ikinci günü ise büyükbaş hayvanların kesimi profesyonel kasaplar tarafından Kuşadası ve Davutlar’da yer alan belediyeye ait mezbahalar ile Güzelçamlı Başçeşme Caddesi üzerinde belirlenen kesim alanında yapılacak. Kuşadası Kaymakamlığı Kurban Kesim Komisyonu’nun belirlediği alanlar dışında kurban kesimi yapılmaması için Kuşadası Belediyesi ekipleri bayram boyunca görev başında olacak. Kurbanlık satışı Kuşadası Belediyesi denetimi ile ilçenin üç farklı noktasında sürüyor. Kuşadası Deve Güreşi Arenası, Davutlar Futbol Sahası arkası ve Güzelçamlı Millipark Caddesi üzerinde bulunan alana kurulan kurban satış noktalarında, sağlık raporları denetimi ve sağlık kontrolleri Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan büyük ve küçük baş hayvanlar satılıyor.
Kuşadası Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde kurbanlıkların hijyenik ve sağlıklı bir ortamda satış ve kesim işlemlerinin yapılabilmesi için gerekli hazırlıkları tamamladı.

AYDIN- Kuşadası, Davutlar ve Güzelçamlı’da kurban satış ve kesim alanlarını belirleyen Kuşadası Belediyesi, bayramın ilk iki günü ücretsiz kesim hizmeti verecek. Bayramın birinci günü küçükbaş, bayramın ikinci günü ise büyükbaş hayvanların kesimi profesyonel kasaplar tarafından Kuşadası ve Davutlar’da yer alan belediyeye ait mezbahalar ile Güzelçamlı Başçeşme Caddesi üzerinde belirlenen kesim alanında yapılacak. Kuşadası Kaymakamlığı Kurban Kesim Komisyonu’nun belirlediği alanlar dışında kurban kesimi yapılmaması için Kuşadası Belediyesi ekipleri bayram boyunca görev başında olacak.

Kurbanlık satışı Kuşadası Belediyesi denetimi ile ilçenin üç farklı noktasında sürüyor. Kuşadası Deve Güreşi Arenası, Davutlar Futbol Sahası arkası ve Güzelçamlı Millipark Caddesi üzerinde bulunan alana kurulan kurban satış noktalarında, sağlık raporları denetimi ve sağlık kontrolleri Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan büyük ve küçük baş hayvanlar satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.