Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Körfezi’nde deprem

GENEL 08.08.2019 - 14:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3246+ kez okundu.
 

Kuşadası Körfezi’nde deprem

Kuşadası Körfezi’nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AYDIN  - Kuşadası Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden edinilen bilgiye göre, saat 11.39 sıralarında Ege Denizi Kuşadası Körfezi’nde, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen orta şiddetteki deprem, Kuşadası’nın yanı sıra İzmir'in Seferihisar, Selçuk ve Menderes ilçeleri ve mahalleleri ile Yunanistan’ın Sisam Adası’nda da hissedildi. Depremin herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.
Kuşadası Körfezi’nde 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AYDIN  - Kuşadası Körfezi’nde Richter ölçeğine göre 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden edinilen bilgiye göre, saat 11.39 sıralarında Ege Denizi Kuşadası Körfezi’nde, 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen orta şiddetteki deprem, Kuşadası’nın yanı sıra İzmir'in Seferihisar, Selçuk ve Menderes ilçeleri ve mahalleleri ile Yunanistan’ın Sisam Adası’nda da hissedildi. Depremin herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.