Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası İlçe İdare Kurulu Haziran ayı toplantısı yapıldı

GENEL 23.06.2019 - 11:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4057+ kez okundu.
 

Kuşadası İlçe İdare Kurulu Haziran ayı toplantısı yapıldı

Kuşadası İlçe İdare Kurulu Haziran ayı toplantısı yapıldı.

AYDIN- Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki İlçe İdare Kurulu Toplantısı’na Kuşadası’nda görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile siyasi parti ilçe başkanları ve meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Toplantıda, Kuşadası’ndaki eğitim durumu ve eğitim sorunları ele alındı. Kaymakam Yücel, çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesi için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği yapmasının önemine dikkat çekerek, uyumlu çalışmayla sorunların daha kısa sürede çözüleceğini söyledi. Kaymakam Yücel, okul müdürleriyle bir araya geldi Bu arada, İlçe İdare Kurulu Toplantısı’nın ardından Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası’ndaki okul müdürleriyle bir araya gelerek, yılsonu değerlendirmesi yaptı.
Kuşadası İlçe İdare Kurulu Haziran ayı toplantısı yapıldı.

AYDIN- Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel başkanlığındaki İlçe İdare Kurulu Toplantısı’na Kuşadası’nda görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile siyasi parti ilçe başkanları ve meslek kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Kuşadası’ndaki eğitim durumu ve eğitim sorunları ele alındı.

Kaymakam Yücel, çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesi için tüm kurum ve kuruluşların işbirliği yapmasının önemine dikkat çekerek, uyumlu çalışmayla sorunların daha kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Kaymakam Yücel, okul müdürleriyle bir araya geldi

Bu arada, İlçe İdare Kurulu Toplantısı’nın ardından Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası’ndaki okul müdürleriyle bir araya gelerek, yılsonu değerlendirmesi yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.