Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası için CHP'den sürpriz isim

SİYASET 19.11.2018 - 18:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2766+ kez okundu.
 

Kuşadası için CHP'den sürpriz isim

Eski Kaymakam, Emekli Vali Mustafa Ayhan CHP’den aday adayı.

AYDIN- Aydın ve Kuşadalıların yakından tanıyıp sevdiği, Kuşadası Eski Kaymakamı Mustafa Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Aydın’ın İncirliova ve Kuşadası ilçelerinde kaymakamlık yaptıktan sonra 2015 yılında Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Ayhan, siyasete adım atmaya hazırlanıyor. Aydın Vali Yardımcılığı görevinden geçen yıl emekli olan Ayhan, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde, CHP’den Kuşadası Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu telefon görüşmemizde doğruladı. Kuşadası’nın yeni bir Hollywood olabileceğini söyleyen Mustafa Ayhan şöyle konuştu: “Kuşadası’nı dünya konuşacak diyoruz ya, işte ben onu halkla birlikte başarmak istiyorum. Sadece deniz, kum, güneş turizmi ile bir yere kadar varabiliriz. Kuşadası’na yeni bir kimlik kazandırmalıyız. Mesela kültürü ön plana çıkarıp turizm için itici güç oluşturabiliriz. Kuşadası yeni bir Hollywood olabilir mesela. Bunun için çok uygun plato alanları var. Altın Güvercin’i tekrar hayat bulduğu bu kente kazandırmak istiyoruz. Kuşadası’nı, sanatın diğer alanları ile de anılır bir sanat merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Uygulamaya sokacağımız çok şey var ama bunu başarabilmek için herkesin bunları benimsemesi ve sahiplenmesi gerekir. Tüm birimlerin harekete geçip vatandaşlarla birlikte yumruklarını aynı yere vurmaları gerekir. Ortak amaca kilitlenemezsek başarıya uluşamayız. Biz, bu ortak amaç için tüm ilgililer arasında çimento olacağız.”
Eski Kaymakam, Emekli Vali Mustafa Ayhan CHP’den aday adayı.

AYDIN- Aydın ve Kuşadalıların yakından tanıyıp sevdiği, Kuşadası Eski Kaymakamı Mustafa Ayhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuşadası Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aydın’ın İncirliova ve Kuşadası ilçelerinde kaymakamlık yaptıktan sonra 2015 yılında Aydın Vali Yardımcılığı görevine atanan Mustafa Ayhan, siyasete adım atmaya hazırlanıyor. Aydın Vali Yardımcılığı görevinden geçen yıl emekli olan Ayhan, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde, CHP’den Kuşadası Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu telefon görüşmemizde doğruladı.

Kuşadası’nın yeni bir Hollywood olabileceğini söyleyen Mustafa Ayhan şöyle konuştu:

“Kuşadası’nı dünya konuşacak diyoruz ya, işte ben onu halkla birlikte başarmak istiyorum. Sadece deniz, kum, güneş turizmi ile bir yere kadar varabiliriz.

Kuşadası’na yeni bir kimlik kazandırmalıyız. Mesela kültürü ön plana çıkarıp turizm için itici güç oluşturabiliriz. Kuşadası yeni bir Hollywood olabilir mesela. Bunun için çok uygun plato alanları var. Altın Güvercin’i tekrar hayat bulduğu bu kente kazandırmak istiyoruz.

Kuşadası’nı, sanatın diğer alanları ile de anılır bir sanat merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz. Uygulamaya sokacağımız çok şey var ama bunu başarabilmek için herkesin bunları benimsemesi ve sahiplenmesi gerekir. Tüm birimlerin harekete geçip vatandaşlarla birlikte yumruklarını aynı yere vurmaları gerekir.

Ortak amaca kilitlenemezsek başarıya uluşamayız. Biz, bu ortak amaç için tüm ilgililer arasında çimento olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.