Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Gençlikspor kayıpsız devam ediyor

SPOR 09.10.2017 - 14:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2387+ kez okundu.
 

Kuşadası Gençlikspor kayıpsız devam ediyor

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi 8. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kuşadası Gençlikspor, 3. haftayı da kayıpsız geçti.

AYDIN- Sahasında Ortaca Belediyespor’u 3-2 mağlup eden siyah beyazlılar puanını da 9’a yükseltti. Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk golü konuk Ortaca Belediyespor’dan geldi. 7. dakikada Tolga Taş’ın attığı gole 18. dakikada Erdem Eriş ve 27. dakikada Mehmet Ali Boğul ile karşılık veren Kuşadası Gençlikspor, 41. dakikada Tolga Taş’ın ikinci golüne engel olamadı ve ilk yarı 2-2 sona erdi. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın 87. dakikasında penaltıdan Caner Bozkurt’un attığı golle öne geçen Kuşadası Gençlikspor bu golle Ortaca Belediiyespor’u 3-2 mağlup etti.
Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi 8. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kuşadası Gençlikspor, 3. haftayı da kayıpsız geçti.

AYDIN- Sahasında Ortaca Belediyespor’u 3-2 mağlup eden siyah beyazlılar puanını da 9’a yükseltti.

Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk golü konuk Ortaca Belediyespor’dan geldi. 7. dakikada Tolga Taş’ın attığı gole 18. dakikada Erdem Eriş ve 27. dakikada Mehmet Ali Boğul ile karşılık veren Kuşadası Gençlikspor, 41. dakikada Tolga Taş’ın ikinci golüne engel olamadı ve ilk yarı 2-2 sona erdi. Büyük çekişme içinde geçen karşılaşmanın 87. dakikasında penaltıdan Caner Bozkurt’un attığı golle öne geçen Kuşadası Gençlikspor bu golle Ortaca Belediiyespor’u 3-2 mağlup etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.