Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Gençlik Festivali rekorla sona erdi

TURİZM 16.07.2018 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2857+ kez okundu.
 

Kuşadası Gençlik Festivali rekorla sona erdi

Her zaman iyi müzik sloganıyla Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali, 5 günlük kesintisiz müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl toplamda 90 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen festival bu yıl 120 bin seyirciye ulaşarak yeni bir rekora daha imzasını attı. Üçüncü senesinde iki ana sahnede toplamda 53 sanatçı ve grubun performans sergilediği Kuşadası Gençlik Festivali; Duman'dan Pentagram'a; Şebnem Ferah'tan Hayko Cepkin'e; Athena'dan Emre Aydın'a Türk rock müziğinin yıldız isimlerine ev sahipliği yaptı. Kuşkusuz son günün en önemli anlarından biri Cem Adrian'ın sahnesine düet yapmak için Kalben'i davet etmesi oldu. Milyon Yapım Festivalleri'nin önemli ismi Selda Bağcan ise Umut Kuzey'i sahneye davet ederek bu festivallerin yapımındaki katkılarından dolayı teşekkür etti. Son performanslarını Teoman ve Mor ve Ötesi'nin sergilediği festival büyük bir coşkuyla sona erdi. Kuşadası Gençlik Festivali; Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda Kuşadası Belediyesi işbirliği ile RedBull katkılarıyla Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşti ve Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.
Her zaman iyi müzik sloganıyla Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Kuşadası Gençlik Festivali, 5 günlük kesintisiz müzik ve eğlence maratonunun ardından sona erdi.

AYDIN- Geçtiğimiz yıl toplamda 90 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen festival bu yıl 120 bin seyirciye ulaşarak yeni bir rekora daha imzasını attı.

Üçüncü senesinde iki ana sahnede toplamda 53 sanatçı ve grubun performans sergilediği Kuşadası Gençlik Festivali; Duman'dan Pentagram'a; Şebnem Ferah'tan Hayko Cepkin'e; Athena'dan Emre Aydın'a Türk rock müziğinin yıldız isimlerine ev sahipliği yaptı.

Kuşkusuz son günün en önemli anlarından biri Cem Adrian'ın sahnesine düet yapmak için Kalben'i davet etmesi oldu.

Milyon Yapım Festivalleri'nin önemli ismi Selda Bağcan ise Umut Kuzey'i sahneye davet ederek bu festivallerin yapımındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Son performanslarını Teoman ve Mor ve Ötesi'nin sergilediği festival büyük bir coşkuyla sona erdi.

Kuşadası Gençlik Festivali; Davutlar Bölgesi Sevgi Plajı'nda Kuşadası Belediyesi işbirliği ile RedBull katkılarıyla Kral Pop Medya Sponsorluğu'nda gerçekleşti ve Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.