Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası, festivallere katılacak

GÜNCEL 06.09.2017 - 19:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3302+ kez okundu.
 

Kuşadası, festivallere katılacak

Katılım kararı, Kuşadası Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısında alındı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi, ilçenin ABD’deki kardeş şehri olan Monterey’de geçtiğimiz ay düzenlenen Türk Kültür ve Sanat Festivali’nde yaptığı Kuşadası tanıtımının ardından Eylül ve Ekim aylarında kardeş şehirler Marl, Strumyani, Bihaç ve Sinaia’da düzenlenecek olan çeşitli festivallere katılarak ilçenin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerin tanıtımını yapacak. Kuşadası Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda, Kuşadası’nın yurtdışında bulunan kardeş şehirlerinde önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan çeşitli festivallere katılarak ilçenin tanıtımını yapma kararı alındı. Toplantıda, 14-16 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’in Bihaç şehrinde düzenlenecek olan 15. Uluslararası Ekoloji Fuarı’na, 1-4 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Marl şehrinde düzenlenecek olan VolksParkFest etkinliğine, 6-8 Ekim tarihleri arasında Romanya’nın Sinaia şehrinde düzenlenecek olan Sinaia Forever Festivali’ne, 20-22 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’ın Strumyani şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Folklor Festivali’ne katılarak açılacak stantlarda ilçenin sahip olduğu turistik değerlerin tanıtımının yapılmasına karar verildi. Kuşadası Belediyesi Eylül Ayı toplantısında ayrıca amatör spor kulüplerinin nakdi ve ayni yardım talepleri ile imar plan değişikliği talepleri de ele alındı.
Katılım kararı, Kuşadası Belediyesi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısında alındı.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi, ilçenin ABD’deki kardeş şehri olan Monterey’de geçtiğimiz ay düzenlenen Türk Kültür ve Sanat Festivali’nde yaptığı Kuşadası tanıtımının ardından Eylül ve Ekim aylarında kardeş şehirler Marl, Strumyani, Bihaç ve Sinaia’da düzenlenecek olan çeşitli festivallere katılarak ilçenin sahip olduğu tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerin tanıtımını yapacak.

Kuşadası Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Erkan Yücel Sahnesi’nde yapıldı. Toplantıda, Kuşadası’nın yurtdışında bulunan kardeş şehirlerinde önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan çeşitli festivallere katılarak ilçenin tanıtımını yapma kararı alındı. Toplantıda, 14-16 Eylül tarihlerinde Bosna Hersek’in Bihaç şehrinde düzenlenecek olan 15. Uluslararası Ekoloji Fuarı’na, 1-4 Ekim tarihleri arasında Almanya’nın Marl şehrinde düzenlenecek olan VolksParkFest etkinliğine, 6-8 Ekim tarihleri arasında Romanya’nın Sinaia şehrinde düzenlenecek olan Sinaia Forever Festivali’ne, 20-22 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’ın Strumyani şehrinde düzenlenecek olan Uluslararası Folklor Festivali’ne katılarak açılacak stantlarda ilçenin sahip olduğu turistik değerlerin tanıtımının yapılmasına karar verildi.

Kuşadası Belediyesi Eylül Ayı toplantısında ayrıca amatör spor kulüplerinin nakdi ve ayni yardım talepleri ile imar plan değişikliği talepleri de ele alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.