Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Esnaf Odası iftar yemeği düzenledi

GÜNCEL 15.05.2019 - 09:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2840+ kez okundu.
 

Kuşadası Esnaf Odası iftar yemeği düzenledi

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası verdiği iftar yemeği ile Kuşadası’nda esnaf, protokol, halk ve siyasileri buluşturdu.

AYDIN  - Esnaf Odası önündeki Sabucalı Sokak’ta verilen iftar yemeğine, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Aykut Kuş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, MHP Meclis Üyesi Murat İnan, CHP Meclis Üyeleri, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit’in yaptığı dua ile oruçları açan vatandaşlar birlikte nice ramazanlara diyerek emeği geçenleri kutladı. KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım yaptığı açıklamada, “Esnaf Odası Yönetim Kurulu olarak, lüks mekanlar yerine kendi sokağımızda esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte olmak istedik. Bu mübarek günde üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açtık. İftarımızda bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Öncelikle esnafımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Esnaf Odası olarak sosyal anlamda elimizden geldiği ve bütçemizin elverdiği sürece bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.
Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası verdiği iftar yemeği ile Kuşadası’nda esnaf, protokol, halk ve siyasileri buluşturdu.

AYDIN  - Esnaf Odası önündeki Sabucalı Sokak’ta verilen iftar yemeğine, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit, Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten, Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Kuşadası Jandarma Komutanı Aykut Kuş, MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar, MHP Meclis Üyesi Murat İnan, CHP Meclis Üyeleri, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kuşadası Müftüsü Vehbi Akşit’in yaptığı dua ile oruçları açan vatandaşlar birlikte nice ramazanlara diyerek emeği geçenleri kutladı. KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım yaptığı açıklamada, “Esnaf Odası Yönetim Kurulu olarak, lüks mekanlar yerine kendi sokağımızda esnafımız ve vatandaşlarımızla birlikte olmak istedik. Bu mübarek günde üyelerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte oruçlarımızı açtık. İftarımızda bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Öncelikle esnafımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Esnaf Odası olarak sosyal anlamda elimizden geldiği ve bütçemizin elverdiği sürece bu tür etkinliklerimize devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.