Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Devlet Hastanesi yeni MR cihazına kavuştu

SAĞLIK 12.12.2019 - 11:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1705+ kez okundu.
 

Kuşadası Devlet Hastanesi yeni MR cihazına kavuştu

Kuşadası Devlet Hastanesi ileri teknolojiye sahip Manyetik Rezonans (MR) cihazına kavuştu.

AYDIN - Kuşadası Devlet Hastanesi’nde kurulacak olan yüksek çözünürlüklü ve hızlı görüntüleme özelliğine sahip yeni MR cihazı ile doktorlara hızlı, kapsamlı ve eksiksiz tetkik imkanı sağlayacak. Manyetik Rezonans teknolojisinin ulaştığı en yeni özelliklere sahip olan bu cihaz Talasemi hastalarında hastalığın süreciyle ilgili bilgi verebilecek yazılıma sahip tek cihaz olmasıyla da önem kazanacak. Hizmet alımı ihalesi sonrası yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer tahsisi konusunda bilgilendirme yapıldı. Yer tahsisi yapılan 1.5 tesla MR (Magnetic Resonans) cihazının kurulumunun tamamlanmasının ardından hasta kabul işlemlerine başlayacak.
Kuşadası Devlet Hastanesi ileri teknolojiye sahip Manyetik Rezonans (MR) cihazına kavuştu.

AYDIN - Kuşadası Devlet Hastanesi’nde kurulacak olan yüksek çözünürlüklü ve hızlı görüntüleme özelliğine sahip yeni MR cihazı ile doktorlara hızlı, kapsamlı ve eksiksiz tetkik imkanı sağlayacak.

Manyetik Rezonans teknolojisinin ulaştığı en yeni özelliklere sahip olan bu cihaz Talasemi hastalarında hastalığın süreciyle ilgili bilgi verebilecek yazılıma sahip tek cihaz olmasıyla da önem kazanacak.

Hizmet alımı ihalesi sonrası yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak yer tahsisi konusunda bilgilendirme yapıldı. Yer tahsisi yapılan 1.5 tesla MR (Magnetic Resonans) cihazının kurulumunun tamamlanmasının ardından hasta kabul işlemlerine başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.