Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası çözüm istiyor

TURİZM 17.05.2017 - 13:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2873+ kez okundu.
 

Kuşadası çözüm istiyor

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, sezonla birlikte tırmanan sorunları içeren raporu Vali Koçak’a verdi.

AYDIN- Kuşadası’nın turizm sezonuyla birlikte çözülmeyen ve giderek artan sorunları Aydın'da düzenlenen toplantıya damga vurdu. Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Yıldız Teknik Üniversitesi yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanan Aydın ilinin ekonomik yapısı, bölgesel gelişme açısından riskleri, fırsatları ve yerel ekonomik dayanıklılığı konusunda bir sunum yapıldı. Toplantıda söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, turizm sezonuyla birlikte Kuşadası’nın sorunlarının acil çözüm beklediğini söyledi. Sorunların çözümü için yetkililerden yardım isteyen Akdoğan, son yıllarda turizm sektöründe ve şehirde yaşanan sıkıntılar nedeniyle tüm ilçenin ekonomisinin olumsuz etkilendiğini belirterek, son günlerde Kuşadası’nda yaşanan problemler olan ana yollar, plajlar, yol çalışmaları, trafik ve yönlendirme tabelaları gibi konu edildiği raporu da yetkililere ileterek, bu sorunların sezonun başladığı şu günlerde mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti. Akdoğan, turizmde genel anlamda yaşanan sıkıntıların çözümü için tanıtıma büyük ağırlık verdiklerini kaydederek, Kuşadası Ticaret Odasının 2016 yılının başından itibaren “Kuşadası Güvercin” isimli sosyal medya hesaplarıyla başlattığı Kuşadası’nın tanıtımına yönelik yapılan faaliyetleri ve bu faaliyetlerin olumlu sonuçlarını aktardı.
Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, sezonla birlikte tırmanan sorunları içeren raporu Vali Koçak’a verdi.

AYDIN- Kuşadası’nın turizm sezonuyla birlikte çözülmeyen ve giderek artan sorunları Aydın'da düzenlenen toplantıya damga vurdu.

Aydın Ticaret Borsası Toplantı Salonunda yapılan toplantıda Yıldız Teknik Üniversitesi yüksek lisans ve doktora öğrencileri tarafından hazırlanan Aydın ilinin ekonomik yapısı, bölgesel gelişme açısından riskleri, fırsatları ve yerel ekonomik dayanıklılığı konusunda bir sunum yapıldı. Toplantıda söz alan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, turizm sezonuyla birlikte Kuşadası’nın sorunlarının acil çözüm beklediğini söyledi. Sorunların çözümü için yetkililerden yardım isteyen Akdoğan, son yıllarda turizm sektöründe ve şehirde yaşanan sıkıntılar nedeniyle tüm ilçenin ekonomisinin olumsuz etkilendiğini belirterek, son günlerde Kuşadası’nda yaşanan problemler olan ana yollar, plajlar, yol çalışmaları, trafik ve yönlendirme tabelaları gibi konu edildiği raporu da yetkililere ileterek, bu sorunların sezonun başladığı şu günlerde mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Akdoğan, turizmde genel anlamda yaşanan sıkıntıların çözümü için tanıtıma büyük ağırlık verdiklerini kaydederek, Kuşadası Ticaret Odasının 2016 yılının başından itibaren “Kuşadası Güvercin” isimli sosyal medya hesaplarıyla başlattığı Kuşadası’nın tanıtımına yönelik yapılan faaliyetleri ve bu faaliyetlerin olumlu sonuçlarını aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.