Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Brüksel’de tanıtılıyor

TURİZM 03.02.2018 - 10:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3230+ kez okundu.
 

Kuşadası Brüksel’de tanıtılıyor

Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen tanıtım çalışmaları Vacances Turizm Fuarı ile sürüyor.

AYDIN - Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Vacances Turizm Fuarı’nda açılan stantta Kuşadası’nın tanıtımı yapılıyor. Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Vacances Turizm Fuarı, 60. kez kapılarını açtı. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle açılan Kuşadası Standı yoğun ilgi görüyor. Brüksel EXPO alanında düzenlenen ve dünyanın en önemli turizm buluşmalarından birisi olan 4 günlük Vacances Fuarı’nda yer alan Kuşadası standında ilçenin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri hazırlanan görsel, bilgilendirici materyalle aracılığıyla tanıtılıyor. Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhterem Akın’ın katıldığı fuar 4 Şubat tarihine kadar sürecek.
Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde yürütülen tanıtım çalışmaları Vacances Turizm Fuarı ile sürüyor.

AYDIN - Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Vacances Turizm Fuarı’nda açılan stantta Kuşadası’nın tanıtımı yapılıyor.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen Vacances Turizm Fuarı, 60. kez kapılarını açtı. Kuşadası Belediyesi’nin öncülüğünde KODER ve TÜRSAB’ın desteğiyle açılan Kuşadası Standı yoğun ilgi görüyor. Brüksel EXPO alanında düzenlenen ve dünyanın en önemli turizm buluşmalarından birisi olan 4 günlük Vacances Fuarı’nda yer alan Kuşadası standında ilçenin doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri hazırlanan görsel, bilgilendirici materyalle aracılığıyla tanıtılıyor. Kuşadası Belediyesi’ni temsilen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhterem Akın’ın katıldığı fuar 4 Şubat tarihine kadar sürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.