Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası bir etkinliğe daha evsahibi

SPOR 18.03.2018 - 12:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4159+ kez okundu.
 

Kuşadası bir etkinliğe daha evsahibi

Aeorobik jimnastik minikler karşılaşmaları Kuşadası’nda başladı

AYDIN- Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Jimnastik Minikler 9-11 yaş 1, 2 ve 3. Lig Müsabakaları, Kuşadası’nda başladı. 2 gün sürecek olan müsabakalara Türkiye genelinden 172 minik sporcu katılıyor. Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Uğur İnan Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaların açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Canan Gürer Temiztürk ile çok sayıda sporsever katıldı. Müsabakaların açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tünk, Aerobik Jimnastik Minikler 1, 2 ve 3. Lig Müsabakaları’nın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Kuşadası Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Tünk’ün ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Aksoy ise, her geçen yıl Kuşadası’nda gerçekleşen sportif faaliyetlerde artış yaşandığını kaydederek müsabakaların Kuşadası’nda gerçekleşmesine vesile oldukları için Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e teşekkür etti.
Aeorobik jimnastik minikler karşılaşmaları Kuşadası’nda başladı

AYDIN- Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen Aerobik Jimnastik Minikler 9-11 yaş 1, 2 ve 3. Lig Müsabakaları, Kuşadası’nda başladı. 2 gün sürecek olan müsabakalara Türkiye genelinden 172 minik sporcu katılıyor.

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla Uğur İnan Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaların açılış törenine Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Zekeriya Tünk, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Mikail Kavaklı, Kuşadası Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Canan Gürer Temiztürk ile çok sayıda sporsever katıldı.

Müsabakaların açılışında konuşan Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tünk, Aerobik Jimnastik Minikler 1, 2 ve 3. Lig Müsabakaları’nın Kuşadası’nda yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Kuşadası Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Tünk’ün ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Aksoy ise, her geçen yıl Kuşadası’nda gerçekleşen sportif faaliyetlerde artış yaşandığını kaydederek müsabakaların Kuşadası’nda gerçekleşmesine vesile oldukları için Türkiye Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.