Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyespor kros takımından büyük başarı

SPOR 25.11.2016 - 08:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1594+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyespor kros takımından büyük başarı

Kuşadası Belediyespor, Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aydın İli Kros Turnuvası'na katıldı.

AYDIN- Yarışmalarda Kuşadası Belediyespor Kros Takımı, bir birincilik, iki ikincilik bir de üçüncülük kupası alarak önemli bir başarıya imza attı. Kuşadası Belediyespor, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar ve Kulüplerarası Aydın İli Kros Turnuvası'nda dört madalya ile evine döndü. Kuşadası Belediyespor, Aydın Kardeş Köy'de düzenlenen Kros yarışlarında Küçükler 1500, Gençler 3000 ve Büyükler 5000 metre olmak üzere üç ayrı kategoride mücadele etti. Yarışlarda, Kuşadası Belediyespor Kros Takımından Gençlerde Melih Bor birincilik, Yusuf Ateş ile Melih Bor ikincilik, küçüklerde ise Nurican Yaşar üçüncü olmaya hak kazandı.
Kuşadası Belediyespor, Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Aydın İli Kros Turnuvası'na katıldı.

AYDIN- Yarışmalarda Kuşadası Belediyespor Kros Takımı, bir birincilik, iki ikincilik bir de üçüncülük kupası alarak önemli bir başarıya imza attı.

Kuşadası Belediyespor, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar ve Kulüplerarası Aydın İli Kros Turnuvası'nda dört madalya ile evine döndü. Kuşadası Belediyespor, Aydın Kardeş Köy'de düzenlenen Kros yarışlarında Küçükler 1500, Gençler 3000 ve Büyükler 5000 metre olmak üzere üç ayrı kategoride mücadele etti. Yarışlarda, Kuşadası Belediyespor Kros Takımından Gençlerde Melih Bor birincilik, Yusuf Ateş ile Melih Bor ikincilik, küçüklerde ise Nurican Yaşar üçüncü olmaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.