Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi’nden zurna resitali

KÜLTÜR 10.02.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3587+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi’nden zurna resitali

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Ünlü Zurna sanatçısı Halik Çokyürekli’nin gitar, bağlama ve klavye eşliğinde düzenlediği zurna dinletisine Kuşadalı sanatseverler ilgi gösterdi. "İbramaki Sanat Resitalleri" kapsamında düzenlenen, Ünlü Zurna sanatçısı Halil Çokyürekli’nin icra ettiği Türk ve Dünya müziğine ait eserler katılımcıların yoğun beğenisini aldı. İbramaki Sanat Resitalleri, 22 Şubat Çarşamba günü, çelloda Özgür Elgün, piyanoda Aleksander Mekaev, klarnette ise Halil Emrah Öztürk’ün yer alacağı ücretsiz dinleti ile devam edecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Ünlü Zurna sanatçısı Halik Çokyürekli’nin gitar, bağlama ve klavye eşliğinde düzenlediği zurna dinletisine Kuşadalı sanatseverler ilgi gösterdi.

"İbramaki Sanat Resitalleri" kapsamında düzenlenen, Ünlü Zurna sanatçısı Halil Çokyürekli’nin icra ettiği Türk ve Dünya müziğine ait eserler katılımcıların yoğun beğenisini aldı. İbramaki Sanat Resitalleri, 22 Şubat Çarşamba günü, çelloda Özgür Elgün, piyanoda Aleksander Mekaev, klarnette ise Halil Emrah Öztürk’ün yer alacağı ücretsiz dinleti ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.