Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesinden kukla atölyesi etkinliği

GÜNCEL 10.04.2017 - 21:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3917+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesinden kukla atölyesi etkinliği

Kuşadası Belediyesi tarafından İbramaki Sanat Galerisinde düzenlenen “Kukla Atölyesi” yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğe 6-13 Yaş grubu 80 çocuk katıldı. Çocukların kişisel gelişimlerine, yenilikçiliklerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla düzenlenen etkinlik 2 seans halinde ücretsiz olarak yapıldı. Çorap düğme, plastik tabak gibi malzemeler kullanarak kukla yapan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Kukla Atölyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında saat 10.00 ve 12.00'da İbramaki Sanat Galerisinde bir kez daha gerçekleşecek.
Kuşadası Belediyesi tarafından İbramaki Sanat Galerisinde düzenlenen “Kukla Atölyesi” yoğun ilgi gördü.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi Drama Eğitmeni Mehmet Turan koordinatörlüğünde düzenlenen etkinliğe 6-13 Yaş grubu 80 çocuk katıldı.

Çocukların kişisel gelişimlerine, yenilikçiliklerine katkıda bulunmak ve öğrenme sürecini eğlenceli hale getirmek amacıyla düzenlenen etkinlik 2 seans halinde ücretsiz olarak yapıldı. Çorap düğme, plastik tabak gibi malzemeler kullanarak kukla yapan çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

Kukla Atölyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında saat 10.00 ve 12.00'da İbramaki Sanat Galerisinde bir kez daha gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.