Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi’nden Kruvaziyer devlerine muhteşem veda yemeği

TURİZM 12.05.2019 - 12:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3311+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi’nden Kruvaziyer devlerine muhteşem veda yemeği

Dünya kruvaziyer limancılığı sektörünün en büyük kuruluşu MedCruise’un (Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği) 54. Genel Kurulu, Güvercinada’da düzenlenen veda yemeği ile sona erdi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen geceye yaklaşık 200 sektör temsilcisi katıldı. MedCruise Başkanı Airam Diaz, “MedCruise 54. Genel Kurulumuzu Kuşadası’nda yapmaktan büyük heyecan duyduk. Öncelikle bize Kuşadası’nda unutulmaz 3 gün yaşatan başta Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel ve ekibine ve Ege Port yetkililerine teşekkür ediyoruz. Kruvaziyer turizminde geleceği parlak olan Türkiye ve Kuşadası’nın bizler için önemi çok büyük. İlişkilerimizi de bu yönde geliştirmek için her türlü desteği vereceğiz“ dedi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, MedCruise üyelerini Kuşadası’nda ağırlamaktan büyük bir sevinç ve onur duyduklarını belirterek, şöyle konuştu: “Değerli MedCruıse üyeleri hoş geldiniz. Sizleri Kuşadamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yoğun bir programı sınırlı bir sürede tamamladınız. Kruvaziyer sektörünün aktörlerine Türkiye'nin yükselişini yerinde göstermek ve birinci ağızdan dinletmek bizler için büyük önem taşıyordu. Umarım burada gerçekleştirdiğiniz görüşmeler verimli geçmiş ve biz kendimizi sizlere doğru anlatabilmişizdir. Sizleri daha uzun süreli ve aileleriniz ile birlikte tekrar kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Umarım Türk misafirperverliğinin gereğini yerine getirebilmiş ve sizleri iyi ağırlayabilmişizdir. Bu ve benzeri organizasyonlara daha pek çok kere ev sahipliği yapmak isteriz. Kentimize kruvaziyer seferlerinin artması yönünde vereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.” MedCruise 54. Genel Kurulu veda yemeğine Kuşadası Kaymakamı Saddetin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, MedCruise Başkanı Airam Diaz, TUI Cruıse Liman Operasyon Müdürü Marcfus Puttich, Royal Caribbiean Kurumsal Direktörü Ana Karina Santini, MSC Cruise Yönetim Başkanı Elisabetta De Nardo, Viking Cruise Liman Operasyon Müdürü Karl Ryen, Celestyal Cruise Operasyon Direktörü Capt. Vassilios Gazikas, Virgin Voyages Tur Operasyon Direktörü Juan Trescastro gibi sektörün başaktörlerinin yanı sıra yaklaşık 200 kruvizayer işletmesinin üst yönetimi temsilcisi katıldı.
Dünya kruvaziyer limancılığı sektörünün en büyük kuruluşu MedCruise’un (Akdeniz Kruvaziyer Limanları Birliği) 54. Genel Kurulu, Güvercinada’da düzenlenen veda yemeği ile sona erdi.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen geceye yaklaşık 200 sektör temsilcisi katıldı.

MedCruise Başkanı Airam Diaz, “MedCruise 54. Genel Kurulumuzu Kuşadası’nda yapmaktan büyük heyecan duyduk. Öncelikle bize Kuşadası’nda unutulmaz 3 gün yaşatan başta Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel ve ekibine ve Ege Port yetkililerine teşekkür ediyoruz. Kruvaziyer turizminde geleceği parlak olan Türkiye ve Kuşadası’nın bizler için önemi çok büyük. İlişkilerimizi de bu yönde geliştirmek için her türlü desteği vereceğiz“ dedi

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, MedCruise üyelerini Kuşadası’nda ağırlamaktan büyük bir sevinç ve onur duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Değerli MedCruıse üyeleri hoş geldiniz. Sizleri Kuşadamızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Yoğun bir programı sınırlı bir sürede tamamladınız. Kruvaziyer sektörünün aktörlerine Türkiye'nin yükselişini yerinde göstermek ve birinci ağızdan dinletmek bizler için büyük önem taşıyordu. Umarım burada gerçekleştirdiğiniz görüşmeler verimli geçmiş ve biz kendimizi sizlere doğru anlatabilmişizdir.

Sizleri daha uzun süreli ve aileleriniz ile birlikte tekrar kentimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız. Umarım Türk misafirperverliğinin gereğini yerine getirebilmiş ve sizleri iyi ağırlayabilmişizdir. Bu ve benzeri organizasyonlara daha pek çok kere ev sahipliği yapmak isteriz. Kentimize kruvaziyer seferlerinin artması yönünde vereceğiniz destekleriniz için şimdiden teşekkür ediyoruz.”

MedCruise 54. Genel Kurulu veda yemeğine Kuşadası Kaymakamı Saddetin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, MedCruise Başkanı Airam Diaz, TUI Cruıse Liman Operasyon Müdürü Marcfus Puttich, Royal Caribbiean Kurumsal Direktörü Ana Karina Santini, MSC Cruise Yönetim Başkanı Elisabetta De Nardo, Viking Cruise Liman Operasyon Müdürü Karl Ryen, Celestyal Cruise Operasyon Direktörü Capt. Vassilios Gazikas, Virgin Voyages Tur Operasyon Direktörü Juan Trescastro gibi sektörün başaktörlerinin yanı sıra yaklaşık 200 kruvizayer işletmesinin üst yönetimi temsilcisi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.