Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi’nden Karaova açıklaması

GÜNCEL 07.06.2019 - 19:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4026+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi’nden Karaova açıklaması

Kuşadası Belediye Başkanlığı, Karaova Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin talebi üzerine yol çalışması başlatıldığını, bu çalışma dolayısıyla 4 adet Mezarlık Selvisi’nin kesilmek zorunda kalındığını açıkladı.

AYDIN- Belediyenin ‘Kamuoyuna” başlıklı açıklamasında, “İlçemiz Karaova Mahallesi 2568 ada 1 parselde, mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine yol yapım çalışması yapılmaktadır. Yıllar önce planlanan bu bölgede, maalesef, halk arasında Mezarlık Selvisi denilen bazı ağaçlar yolun ortasında kalmış ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmüştür. Ağaçların büyüklüğü ve türü başka yere taşımayı imkansızlaştırmıştır” denildi. Mezarlık Selvisi ağaçlarının kesimi ve yol çalışması hakkında yapılan açıklamada, şöyle denildi: “Belediyemizin Park Bahçe Müdürlüğü konu ile ilgili 24.05.2019 tarihinde 13207 sayılı yazı ile ağaçların durumunu Orman İşletme Şefliği’ne sormuştur. Orman İşletme Şefliği’nden gelen görüş doğrultusunda 27520816-265.01-E.1061042 sayılı izin belgesi ile araç ve yaya trafiğini engelleyen 4 (dört) adet Mezarlık Selvisi kesilmiştir. Araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan bu ağaçların yerine uygun iklimde gerekli ağaçlandırma ve peyzaj çalışması en kısa sürede yapılacaktır. Olası bir trafik kazasında can ve mal kaybına yol açabilecek bir neden ile kesilen 4 (dört) adet Mezarlık Selvisi için hassasiyet gösteren vatandaşlarımızı anlayışla karşılamakla birlikte, olası bir kazaya sebebiyet verilmemesi adına alınmış olan bu kararın gerekçelerini bilgilerinize sunarız.”
Kuşadası Belediye Başkanlığı, Karaova Mahallesi’nde, mahalle sakinlerinin talebi üzerine yol çalışması başlatıldığını, bu çalışma dolayısıyla 4 adet Mezarlık Selvisi’nin kesilmek zorunda kalındığını açıkladı.

AYDIN- Belediyenin ‘Kamuoyuna” başlıklı açıklamasında, “İlçemiz Karaova Mahallesi 2568 ada 1 parselde, mahalle sakinlerinin yoğun talebi üzerine yol yapım çalışması yapılmaktadır. Yıllar önce planlanan bu bölgede, maalesef, halk arasında Mezarlık Selvisi denilen bazı ağaçlar yolun ortasında kalmış ve trafik güvenliğini tehlikeye düşürmüştür. Ağaçların büyüklüğü ve türü başka yere taşımayı imkansızlaştırmıştır” denildi.

Mezarlık Selvisi ağaçlarının kesimi ve yol çalışması hakkında yapılan açıklamada, şöyle denildi:

“Belediyemizin Park Bahçe Müdürlüğü konu ile ilgili 24.05.2019 tarihinde 13207 sayılı yazı ile ağaçların durumunu Orman İşletme Şefliği’ne sormuştur. Orman İşletme Şefliği’nden gelen görüş doğrultusunda 27520816-265.01-E.1061042 sayılı izin belgesi ile araç ve yaya trafiğini engelleyen 4 (dört) adet Mezarlık Selvisi kesilmiştir.

Araç ve yaya trafiğini tehlikeye sokan bu ağaçların yerine uygun iklimde gerekli ağaçlandırma ve peyzaj çalışması en kısa sürede yapılacaktır.

Olası bir trafik kazasında can ve mal kaybına yol açabilecek bir neden ile kesilen 4 (dört) adet Mezarlık Selvisi için hassasiyet gösteren vatandaşlarımızı anlayışla karşılamakla birlikte, olası bir kazaya sebebiyet verilmemesi adına alınmış olan bu kararın gerekçelerini bilgilerinize sunarız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.