Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi, PTT ile indirim protokolü imzaladı

GENEL 11.07.2019 - 09:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4241+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi, PTT ile indirim protokolü imzaladı

PTT’den Kuşadası Belediyesi ve personeline yüzde otuz indirim

AYDIN- Kuşadası Belediyesi, Aydın PTT Başmüdürlüğü ile gönderileri taşıma ve teslim protokolü imzaladı. Protokol sayesinde PTT, Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi personelinin gönderilerinde yüzde otuz indirim sağlayacak. Kuşadası Belediyesi Başkanlık makamında Belediye Başkanı Ömer Günel ile Aydın PTT Başmüdürü Nurhan Ersungur arasında imzalanan bir yıl süreli protokol, APS kurye, posta kargosu, ile gönderileri taşıma ve teslim şartlarını kapsıyor. Aydın PTT Başmüdürlüğü ile imzalanan protokolün Kuşadası Belediyesi’ne tasarruf yolu açacağını belirten Başkan Ömer Günel, “APS, posta kargosu gibi işlemlerimiz belediyemize büyük bir maddi yük oluşturuyordu. Aydın PTT Başmüdürlüğü ile imzaladığımız sözleşme sayesinde APS ve kargo maliyetlerimizi daha aşağıya çekmiş olacağız. Personelimizde bireysel APS ve kargolarını yaptığımız sözleşme sayesinde yüzde oyuz indirimli gönderecekler” dedi.
PTT’den Kuşadası Belediyesi ve personeline yüzde otuz indirim

AYDIN- Kuşadası Belediyesi, Aydın PTT Başmüdürlüğü ile gönderileri taşıma ve teslim protokolü imzaladı. Protokol sayesinde PTT, Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi personelinin gönderilerinde yüzde otuz indirim sağlayacak.

Kuşadası Belediyesi Başkanlık makamında Belediye Başkanı Ömer Günel ile Aydın PTT Başmüdürü Nurhan Ersungur arasında imzalanan bir yıl süreli protokol, APS kurye, posta kargosu, ile gönderileri taşıma ve teslim şartlarını kapsıyor.

Aydın PTT Başmüdürlüğü ile imzalanan protokolün Kuşadası Belediyesi’ne tasarruf yolu açacağını belirten Başkan Ömer Günel, “APS, posta kargosu gibi işlemlerimiz belediyemize büyük bir maddi yük oluşturuyordu. Aydın PTT Başmüdürlüğü ile imzaladığımız sözleşme sayesinde APS ve kargo maliyetlerimizi daha aşağıya çekmiş olacağız. Personelimizde bireysel APS ve kargolarını yaptığımız sözleşme sayesinde yüzde oyuz indirimli gönderecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.