Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi okulları hazırlıyor

EĞİTİM 03.02.2017 - 21:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2746+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi okulları hazırlıyor

Kuşadası Belediyesi, okulların fiziki koşullarının düzeltilmesi ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

AYDIN- Kuşadası'nda bulunan okullarda yaşanan sorunların çözümüne katkıda bulunmayı hedefleyen Kuşadası Belediyesi, Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Evliya Çelebi Anaokulu'nda tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında okulun girişinde bulunan mermerler sökülerek yerine kaymayan ve yangına dayanıklı andezit taşlar döşenirken bahçeye ise minyatür bir futbol sahası yapılıyor. Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Soğucak Mahallesi'nde bulunan Soğucak İlköğretim Okulu'ndaki yapılan yenileme çalışmaları ise tamamlandı. Soğucak İlköğretim Okulu'nun talebi doğrultusunda kapılar ve kapı kolları yenilenirken sınıfların duvarlarına askılıklar monte edildi. Kuşadası Belediyesi'nin okullara verdiği desteği önümüzdeki süreçte de sürdüreceği bildirildi.
Kuşadası Belediyesi, okulların fiziki koşullarının düzeltilmesi ve öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim görebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

AYDIN- Kuşadası'nda bulunan okullarda yaşanan sorunların çözümüne katkıda bulunmayı hedefleyen Kuşadası Belediyesi, Değirmendere Mahallesi'nde bulunan Evliya Çelebi Anaokulu'nda tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında okulun girişinde bulunan mermerler sökülerek yerine kaymayan ve yangına dayanıklı andezit taşlar döşenirken bahçeye ise minyatür bir futbol sahası yapılıyor.

Kuşadası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Soğucak Mahallesi'nde bulunan Soğucak İlköğretim Okulu'ndaki yapılan yenileme çalışmaları ise tamamlandı. Soğucak İlköğretim Okulu'nun talebi doğrultusunda kapılar ve kapı kolları yenilenirken sınıfların duvarlarına askılıklar monte edildi. Kuşadası Belediyesi'nin okullara verdiği desteği önümüzdeki süreçte de sürdüreceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.