Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi’nden 6 bin kişiye aşure ikramı

GÜNCEL 12.09.2020 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3089+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi’nden 6 bin kişiye aşure ikramı

Kuşadası Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin 7 farklı noktasında toplam 6 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

Kuşadası Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin 7 farklı noktasında toplam 6 bin kişiye aşure ikramında bulundu. Kuşadası Belediyesi tarafından Muharrem ayında geleneksel hale getirilen aşure dağıtım etkinliği bu yıl 7 farklı noktada gerçekleşti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Hizmet Binası önü, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, İkiçeşmelik İlköğretim Okulu önü, Camiatik Mahallesi Muhtarlığı önü, Davutlar Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Anıtı önü ile Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda toplam 6 bin kişiye aşure dağıttı.        Dualar edildi Belediye Hizmet Binası önündeki aşure ikramı, Kuşadası Müftüsü Rahmi Yiğit tarafından edilen duanın ardından başladı. İkrama, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Oğuzhan Turan ve Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar katıldı. Aşure dağıtımı sırasında zabıta görevlileri stant önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyardı.     
Kuşadası Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin 7 farklı noktasında toplam 6 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

Kuşadası Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle ilçenin 7 farklı noktasında toplam 6 bin kişiye aşure ikramında bulundu.

Kuşadası Belediyesi tarafından Muharrem ayında geleneksel hale getirilen aşure dağıtım etkinliği bu yıl 7 farklı noktada gerçekleşti. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Belediye Hizmet Binası önü, İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı, İkiçeşmelik İlköğretim Okulu önü, Camiatik Mahallesi Muhtarlığı önü, Davutlar Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ve Atatürk Anıtı önü ile Güzelçamlı Mahallesi Demokrasi Meydanı’nda toplam 6 bin kişiye aşure dağıttı.

      

Dualar edildi

Belediye Hizmet Binası önündeki aşure ikramı, Kuşadası Müftüsü Rahmi Yiğit tarafından edilen duanın ardından başladı. İkrama, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcıları Seyfi Seyhan Suvari ile Oğuzhan Turan ve Belediye Meclis Üyesi Emre Fazlılar katıldı. Aşure dağıtımı sırasında zabıta görevlileri stant önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşları sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyardı.

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.