Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi ev sahipliği yaptı

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 04.08.2015 - 12:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4082+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi ev sahipliği yaptı

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi ilginç bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Heykel sanatçısı Necati Korkmaz’ın 1 milimetreden küçük eserlerinden oluşan “Mikroskobik Heykeller Sergisi’nin açılışına çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’da katıldı. Sanatçının büyük emekle yaptığı eserler katılımcıların beğenisini gördü. Kurşun kalemin ucuna tasarladığı İstanbul silüeti yoğun ilgi aldı. Sergi açılışı sonrası sanatçı Necati Korkmaz “ Bu sanatı icra eden Dünya’da üç sanatçı var bunlardan biride benim. Bu sanat son derece hassasiyet gerektiren bir sanat Dünya’nın en küçük sanat ürünleri diyebiliriz. Sanatın her türlüsüne değer vermek gerekir. Ne yazık ki toplumumuz ve yönetim sanata bu ilgiyi vermiyor. Böyle bir süreçte sanata bu kadar güzel ilgi gösteren bir belediye görmek çok hoşuma gitti. Bu güzel ilgi alakadan dolayı başta beni buraya davet eden başkan yardımcısı Ayşe Şerifoğlu olmak üzere tüm Kuşadası Belediyesi yetkililerine teşekkür ederim” dedi. Sanatçının konuşmasından sonra Belediye Başkan Yardımcısı Şerifoğlu  serginin 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekeceğini söyledi ve tüm Kuşadasılıların sergiyi ziyaret etmelerini istedi.  Heykel Sanatçısı Necati Korkmaz sergisi 9 Ağustos tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat galerisinde gezilebilecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi ilginç bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Heykel sanatçısı Necati Korkmaz’ın 1 milimetreden küçük eserlerinden oluşan “Mikroskobik Heykeller Sergisi’nin açılışına çok sayıda sanatseverin yanı sıra Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu’da katıldı. Sanatçının büyük emekle yaptığı eserler katılımcıların beğenisini gördü. Kurşun kalemin ucuna tasarladığı İstanbul silüeti yoğun ilgi aldı.

Sergi açılışı sonrası sanatçı Necati Korkmaz “ Bu sanatı icra eden Dünya’da üç sanatçı var bunlardan biride benim. Bu sanat son derece hassasiyet gerektiren bir sanat Dünya’nın en küçük sanat ürünleri diyebiliriz. Sanatın her türlüsüne değer vermek gerekir. Ne yazık ki toplumumuz ve yönetim sanata bu ilgiyi vermiyor. Böyle bir süreçte sanata bu kadar güzel ilgi gösteren bir belediye görmek çok hoşuma gitti. Bu güzel ilgi alakadan dolayı başta beni buraya davet eden başkan yardımcısı Ayşe Şerifoğlu olmak üzere tüm Kuşadası Belediyesi yetkililerine teşekkür ederim” dedi. Sanatçının konuşmasından sonra Belediye Başkan Yardımcısı Şerifoğlu  serginin 7’den 77’ye herkesin ilgisini çekeceğini söyledi ve tüm Kuşadasılıların sergiyi ziyaret etmelerini istedi.

 Heykel Sanatçısı Necati Korkmaz sergisi 9 Ağustos tarihine kadar Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat galerisinde gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.