Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi ‘Eğitim şart’ diyor

GENEL 29.07.2019 - 16:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4062+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi ‘Eğitim şart’ diyor

Kuşadası Belediyesi zabıta ve güvenlik personeli, yakın savunma spor sanatı Kick Box eğitimi alıyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi’nin, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kurum içi eğitim çalışmalarına hız verdiği bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü personeline verilen stres yönetimi eğitiminin ardından Zabıta Müdürlüğü ve Güvenlik personeline, karşılaşabilecekleri saldırılara karşı kendilerini korumaları amacıyla yakın savunma dövüşlerinden Kick Box eğitimi verilmeye başlandı. Eğitim alan 13’ü kadın, 91’i erkek, toplam 104 Kuşadası Belediyesi personeli, eğitimin tamamlanmasının ardından lisanslı sporcu olacak. Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel, “Belediyemizde çalışan gerek saha gerekse idari personelimizin hizmet kalitesini yükseltebilmek amacı ile eğitim programlarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Bu kapsamda zabıta ve güvenlik personelimiz, Muaythai Aydın İl Temsilcisi ve Muaythai Kickboks Milli Takım Antrenörü Bayram Keskinkılıç hocamızdan Özer Türk Spor kompleksimizde eğitim alıyorlar. Eğitim kapsamında, görev başında iken karşılaşabilecekleri silahsız tehlikelere karşı savunma ve silahsız saldırılara karşı etkisizleştirme hareketlerini öğreniyorlar. Zabıta ve güvenlik ekiplerimizin fiziken ve ruhen güne iyi başlaması için yapılan eğitimlerin başlangıç dönemi sona erdi. 6 aylık sürecin sonunda personelimiz istenilen seviyeye gelecektir” dedi.
Kuşadası Belediyesi zabıta ve güvenlik personeli, yakın savunma spor sanatı Kick Box eğitimi alıyor.

AYDIN- Kuşadası Belediyesi’nin, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kurum içi eğitim çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre, Zabıta Müdürlüğü personeline verilen stres yönetimi eğitiminin ardından Zabıta Müdürlüğü ve Güvenlik personeline, karşılaşabilecekleri saldırılara karşı kendilerini korumaları amacıyla yakın savunma dövüşlerinden Kick Box eğitimi verilmeye başlandı. Eğitim alan 13’ü kadın, 91’i erkek, toplam 104 Kuşadası Belediyesi personeli, eğitimin tamamlanmasının ardından lisanslı sporcu olacak.

Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel, “Belediyemizde çalışan gerek saha gerekse idari personelimizin hizmet kalitesini yükseltebilmek amacı ile eğitim programlarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Bu kapsamda zabıta ve güvenlik personelimiz, Muaythai Aydın İl Temsilcisi ve Muaythai Kickboks Milli Takım Antrenörü Bayram Keskinkılıç hocamızdan Özer Türk Spor kompleksimizde eğitim alıyorlar. Eğitim kapsamında, görev başında iken karşılaşabilecekleri silahsız tehlikelere karşı savunma ve silahsız saldırılara karşı etkisizleştirme hareketlerini öğreniyorlar. Zabıta ve güvenlik ekiplerimizin fiziken ve ruhen güne iyi başlaması için yapılan eğitimlerin başlangıç dönemi sona erdi. 6 aylık sürecin sonunda personelimiz istenilen seviyeye gelecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.