Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediyesi çocuklar için şenlik düzenledi

GÜNCEL 24.04.2018 - 19:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2645+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediyesi çocuklar için şenlik düzenledi

Kuşadası Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kentin üç faklı noktasında çocuklar için şenlik düzenledi.

AYDIN- Adagöl Mesire Alanı, Güzelçamlı ve Davutlar'a kurulan oyun platformları sayesinde çok sayıda Kuşadalı çocuk gün boyunca gönüllerince eğlendi. Oyun platformlarının yanına kurulan stantlarda Kuşadası Belediyesi tarafından çocuklara pamuk helva, patlamış mısır ikram edilerek Kuşadası temalı boyama kitapları, uçurtma, topaç ve şapka hediye edildi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı şenlikte çocuklardan oluşan çeşitli halk oyunu ekipleri ile müzik grupları gün boyunca canlı performans sergiledi. Adagöl Mesire Alanı’nda düzenlenen şenlikte konuşan Belediye Başkanı Kayalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten çocuklara en güzel armağan olduğunu belirterek ulusal egemenliğin çocuklara emanet olduğunu ifade etti.
Kuşadası Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kentin üç faklı noktasında çocuklar için şenlik düzenledi.

AYDIN- Adagöl Mesire Alanı, Güzelçamlı ve Davutlar'a kurulan oyun platformları sayesinde çok sayıda Kuşadalı çocuk gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Oyun platformlarının yanına kurulan stantlarda Kuşadası Belediyesi tarafından çocuklara pamuk helva, patlamış mısır ikram edilerek Kuşadası temalı boyama kitapları, uçurtma, topaç ve şapka hediye edildi.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, eşi Nil Kayalı, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Tufan Asrav ve Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı şenlikte çocuklardan oluşan çeşitli halk oyunu ekipleri ile müzik grupları gün boyunca canlı performans sergiledi.

Adagöl Mesire Alanı’nda düzenlenen şenlikte konuşan Belediye Başkanı Kayalı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten çocuklara en güzel armağan olduğunu belirterek ulusal egemenliğin çocuklara emanet olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.