Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den Melih Gökçek’e tepki

SİYASET 12.07.2019 - 13:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3525+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den Melih Gökçek’e tepki

Ömer Günel, “A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” dedi.,

AYDIN – Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir televizyon kanalının Kuşadası ile ilgili yaptığı yalan haberi sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e tepki gösterdi. Kişisel Twitter hesabı üzerinden Gökçek’e tepki gösterdi. Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’na gelerek MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’la röportaj yapan televizyon kanalı, berrak suyu çekerek, “İşte CHP gerçeği” şeklinde yayına vermişti. Bayraktar ile birlikte derenin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu ve fosseptiğin bu noktadan deşarj edildiğini öne süren televizyon kanalının iddialarının gerçeği yansıtmadığı bölgede, yetkinin ise DSİ’de olduğu ortaya çıkmıştı. Televizyon kanalının yaptığı haberi sosyal medya hesabında, “CHP Belediyesi demek örnek belediye demek. Ver oyunu CHP’ye oyunla rezil ol” notuyla paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek’e yanıt, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den geldi. Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide, “Melih Bey, sıkıntıya sebep olan Damlacık Deresi, DSİ'nin yetkisi ve sorumluluğu altındadır. Hükümet bu sorunun çözümü için hiçbir çalışma gerçekleştirmemiştir. A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” sözlerine yer verdi.
Ömer Günel, “A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” dedi.,

AYDIN – Yapılan açıklamaya göre, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bir televizyon kanalının Kuşadası ile ilgili yaptığı yalan haberi sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e tepki gösterdi. Kişisel Twitter hesabı üzerinden Gökçek’e tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Kuşadası’na gelerek MHP İlçe Başkanı Mustafa Bayraktar’la röportaj yapan televizyon kanalı, berrak suyu çekerek, “İşte CHP gerçeği” şeklinde yayına vermişti. Bayraktar ile birlikte derenin Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olduğunu ve fosseptiğin bu noktadan deşarj edildiğini öne süren televizyon kanalının iddialarının gerçeği yansıtmadığı bölgede, yetkinin ise DSİ’de olduğu ortaya çıkmıştı.

Televizyon kanalının yaptığı haberi sosyal medya hesabında, “CHP Belediyesi demek örnek belediye demek. Ver oyunu CHP’ye oyunla rezil ol” notuyla paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Eski Başkanı Melih Gökçek’e yanıt, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’den geldi. Belediye Başkanı Ömer Günel sosyal medya hesabından gösterdiği tepkide, “Melih Bey, sıkıntıya sebep olan Damlacık Deresi, DSİ'nin yetkisi ve sorumluluğu altındadır. Hükümet bu sorunun çözümü için hiçbir çalışma gerçekleştirmemiştir. A Haber’den Kuşadası’nı izleyeceğinize, evinizdeki kameralardan Ankara’nın sellerini izleseydiniz keşke” sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.