Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediye Başkanı Günel Kayalı’dan görevi devraldı

SİYASET 05.04.2019 - 19:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4326+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediye Başkanı Günel Kayalı’dan görevi devraldı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını almasının ardından düzenlenen bir törenle Özer Kayalı’dan görevi devraldı.

AYDIN- Devir teslim töreninin ardından Kuşadası Belediyesi önünde konuşan Başkan Günel, “Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Biz bu görevin bilinci ve sorumluluğu içerinde çok çalışacağız” dedi. Kuşadası’nda Ömer Günel, dönemi resmen başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Günel, mazbatasını aldı. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Kuşadalı ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Başkan Günel, daha sonra Kuşadası Belediyesi Başkanlığı makamında Özer Kayalı’dan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Özer Kayalı, görev yaptığı beş yıllık süreçte Kuşadası’nı daha iyi bir noktaya getirmek için çalıştıklarını belirterek, Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel’e görevinde başarılar diledi. “ÖNEMLİ OLAN KUŞADASI HALKININ MEMNUNİYETİDİR” Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevi devralmasının ardından Kuşadası Belediyesi önünde personele ve Kuşadalılara seslendi. Kendilerini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür eden Başkan Günel, üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti. Kuşadası’nda hizmet döneminin başladığını vurgulayan Günel, “Bizim için önemli olan tek şey Kuşadası halkının memnuniyeti ve mutluluğudur. Güçlü bir Kuşadası ve güzel bir gelecek yaratma hedefinde ve isteğindeysek bunun özü güçlü belediyeden geçiyor. Güçlü belediye olabilmek için de birbirimize bir aile gibi sarılacağız. Bundan sonra Kuşadası’nın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Bu görevin bilinci ve sorumluluğu ile Belediye çatısı altındaki tüm arkadaşlarımla, Büyükşehir Belediye Başkanımla ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bundan böyle tek görevimiz Kuşadası’nı ayağa kaldırmak olacaktır” dedi. Kuşadası’nın sezona hazırlanması gereken bir kent olduğunu ve bu nedenle bir an önce çalışmaya başlamak gerektiğine dikkat çekerek tebrikleri Pazartesi ve Salı günü Kervansaray’da kabul edeceğini ifade eden Başkan Günel, “Beni Çarşamba’dan itibaren bulamazsınız. Çarşamba’dan itibaren sokaktayım. Belediye Başkanı’nın makamı olmaz. Belediye başkanının makamı sokaktır. Bugüne kadar hep söyledim. Bir kez daha söylemek istiyorum. Siz bana gelmeyin. Ben size geleceğim” diye konuştu. Başkan Günel, törenin ardından Kuşadalılarla birlikte Atatürk Meydanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını almasının ardından düzenlenen bir törenle Özer Kayalı’dan görevi devraldı.

AYDIN- Devir teslim töreninin ardından Kuşadası Belediyesi önünde konuşan Başkan Günel, “Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Biz bu görevin bilinci ve sorumluluğu içerinde çok çalışacağız” dedi.

Kuşadası’nda Ömer Günel, dönemi resmen başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanı olarak seçilen Ömer Günel, mazbatasını aldı. CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Kuşadalı ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Başkan Günel, daha sonra Kuşadası Belediyesi Başkanlığı makamında Özer Kayalı’dan görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Özer Kayalı, görev yaptığı beş yıllık süreçte Kuşadası’nı daha iyi bir noktaya getirmek için çalıştıklarını belirterek, Kuşadası’nın yeni Belediye Başkanı Ömer Günel’e görevinde başarılar diledi.

“ÖNEMLİ OLAN KUŞADASI HALKININ MEMNUNİYETİDİR”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, görevi devralmasının ardından Kuşadası Belediyesi önünde personele ve Kuşadalılara seslendi. Kendilerini böylesine güzel bir günde yalnız bırakmadıkları için törene katılanlara teşekkür eden Başkan Günel, üstlendiği sorumluluğun farkında olduğunu ifade etti. Kuşadası’nda hizmet döneminin başladığını vurgulayan Günel, “Bizim için önemli olan tek şey Kuşadası halkının memnuniyeti ve mutluluğudur. Güçlü bir Kuşadası ve güzel bir gelecek yaratma hedefinde ve isteğindeysek bunun özü güçlü belediyeden geçiyor. Güçlü belediye olabilmek için de birbirimize bir aile gibi sarılacağız. Bundan sonra Kuşadası’nın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Kuşadası bize bir ödül vermedi. Kuşadası bize bir görev verdi. Bu görevin bilinci ve sorumluluğu ile Belediye çatısı altındaki tüm arkadaşlarımla, Büyükşehir Belediye Başkanımla ve Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile bundan böyle tek görevimiz Kuşadası’nı ayağa kaldırmak olacaktır” dedi.

Kuşadası’nın sezona hazırlanması gereken bir kent olduğunu ve bu nedenle bir an önce çalışmaya başlamak gerektiğine dikkat çekerek tebrikleri Pazartesi ve Salı günü Kervansaray’da kabul edeceğini ifade eden Başkan Günel, “Beni Çarşamba’dan itibaren bulamazsınız. Çarşamba’dan itibaren sokaktayım. Belediye Başkanı’nın makamı olmaz. Belediye başkanının makamı sokaktır. Bugüne kadar hep söyledim. Bir kez daha söylemek istiyorum. Siz bana gelmeyin. Ben size geleceğim” diye konuştu.

Başkan Günel, törenin ardından Kuşadalılarla birlikte Atatürk Meydanı’na giderek Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.