Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı’na Turan getirildi

GÜNCEL 26.06.2019 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2673+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı’na Turan getirildi

Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Turan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AYDIN- Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Turan’ı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası halkına en iyi hizmeti sunma hedefimize ancak ekip ruhu ile ulaşabiliriz. Bu nedenle tüm atamalarımız liyakat ve performansa dayalı olarak yapılmaktadır” dedi. Öncelikli hedeflerinin kaliteli hizmet için çözüm odaklı kadroların oluşumunu sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Ömer Günel, “Ben bu göreve talip olurken ekibime ve kendime güvenerek, inanarak talip oldum. Kuşadası halkı, sadece bana değil, tüm meclis üyelerime de oy vererek şehrin yönetiminde yetkilendirdi. Yol arkadaşlarımdan birisi olan Oğuzhan Turan’ın da belediye başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi. OĞUZHAN TURAN KİMDİR? 1973 yılında Kars’ta doğmuştur. 1990 yılından beri Kuşadası’nda yaşamaktadır. Turizm, deri, konfeksiyon ve gayrimenkul alanlarında faaliyet yürüten Turan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe ve İl delegeliği görevlerinde bulunmuştur. Atatürkçü Düşünce Derneği, Kuşadası Genç İş Adamları Derneği, Alevi Kültür Derneği, Hacı Bektaşi Anadolu Kültür Vakfı gibi STK’larda aktif üyeliği bulunan Turan, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Turan, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

AYDIN- Belediye Meclis Üyesi Oğuzhan Turan’ı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Kuşadası halkına en iyi hizmeti sunma hedefimize ancak ekip ruhu ile ulaşabiliriz. Bu nedenle tüm atamalarımız liyakat ve performansa dayalı olarak yapılmaktadır” dedi. Öncelikli hedeflerinin kaliteli hizmet için çözüm odaklı kadroların oluşumunu sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Ömer Günel, “Ben bu göreve talip olurken ekibime ve kendime güvenerek, inanarak talip oldum. Kuşadası halkı, sadece bana değil, tüm meclis üyelerime de oy vererek şehrin yönetiminde yetkilendirdi. Yol arkadaşlarımdan birisi olan Oğuzhan Turan’ın da belediye başkan yardımcılığı görevini layıkıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

OĞUZHAN TURAN KİMDİR?

1973 yılında Kars’ta doğmuştur. 1990 yılından beri Kuşadası’nda yaşamaktadır. Turizm, deri, konfeksiyon ve gayrimenkul alanlarında faaliyet yürüten Turan, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe ve İl delegeliği görevlerinde bulunmuştur. Atatürkçü Düşünce Derneği, Kuşadası Genç İş Adamları Derneği, Alevi Kültür Derneği, Hacı Bektaşi Anadolu Kültür Vakfı gibi STK’larda aktif üyeliği bulunan Turan, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.