Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası Belediye Bandosu anıldı

GÜNCEL 18.10.2018 - 13:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2653+ kez okundu.
 

Kuşadası Belediye Bandosu anıldı

1934 yılında kurulan Kuşadası Belediye Bandosu'nun, KUAKMER’de düzenlenen bir programla anıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, anma kapsamında, bandonun kuruluşundan günümüze kadar olan süreci anlatan fotoğrafların, bando üyeleri tarafından kullanılmış üniforma, enstrüman gibi çeşitli eşyaların bulunduğu bir sergi açıldığı belirtilen açıklamada, sergi açılışının ardından bandoya uzun yıllar emek vermiş üyelere teşekkür plaketi, yaşamını yitiren bando üyelerinin yakınlarına ise onur belgesi verildiği de kaydedildi. Anmaya bando üyeleri ve yakınları ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turhan, Ferah Sürekçi, CHP İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, KEGEV Başkanı Şefik Sözer ile müzik yaşamına Kuşadası Belediye Bandosu’nda başlayan ünlü caz sanatçısı Muvaffak Falay katıldı. Kuşadası Yerel Tarih Grubu’ndan Ali Ergül’ün, Kuşadası Belediye Bandosu’nun kuruluşu ve tarihçesi ile ilgili bilgi aktardığı anmada konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Bandosu’nun, kentin önemli bir geleneği ve imgesi olduğunu ifade etti. Açılması planlanan Kervansaray Kent Müzesi’nde bandoya özel bir bölüm ayrılacağını ifade eden Başkan Kayalı, emeklerinden dolayı tüm bandoculara ve yakınlarına teşekkür etti.
1934 yılında kurulan Kuşadası Belediye Bandosu'nun, KUAKMER’de düzenlenen bir programla anıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, anma kapsamında, bandonun kuruluşundan günümüze kadar olan süreci anlatan fotoğrafların, bando üyeleri tarafından kullanılmış üniforma, enstrüman gibi çeşitli eşyaların bulunduğu bir sergi açıldığı belirtilen açıklamada, sergi açılışının ardından bandoya uzun yıllar emek vermiş üyelere teşekkür plaketi, yaşamını yitiren bando üyelerinin yakınlarına ise onur belgesi verildiği de kaydedildi.

Anmaya bando üyeleri ve yakınları ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Başkan Yardımcıları Ayşe Şerifoğlu, Tufan Asrav, Muzaffer Eryiğit, Belediye Meclis Üyeleri Hakan Turhan, Ferah Sürekçi, CHP İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi, KEGEV Başkanı Şefik Sözer ile müzik yaşamına Kuşadası Belediye Bandosu’nda başlayan ünlü caz sanatçısı Muvaffak Falay katıldı. Kuşadası Yerel Tarih Grubu’ndan Ali Ergül’ün, Kuşadası Belediye Bandosu’nun kuruluşu ve tarihçesi ile ilgili bilgi aktardığı anmada konuşan Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, Kuşadası Belediye Bandosu’nun, kentin önemli bir geleneği ve imgesi olduğunu ifade etti. Açılması planlanan Kervansaray Kent Müzesi’nde bandoya özel bir bölüm ayrılacağını ifade eden Başkan Kayalı, emeklerinden dolayı tüm bandoculara ve yakınlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.