Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuşadası 30 Ağustos'ta sokaklara sığmadı

GÜNCEL 04.09.2017 - 13:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4120+ kez okundu.
 

Kuşadası 30 Ağustos'ta sokaklara sığmadı

30. Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Kuşadası sokaklarına sığmadı. Kuşadası Kısmet Otel hizasından yola çıkan kortej; on binleri bulan bir kalabalık ile İsmail Cem Meydanı'na kadar yürüdü.

KUŞADASI- 30. Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Kuşadası sokaklarına sığmadı. Kuşadası Kısmet Otel hizasından yola çıkan kortej; on binleri bulan bir kalabalık ile İsmail Cem Meydanı'na kadar yürüdü. İsmail Cem Meydanı'na giriş esnasında, kortejin sonunun yüzlerce metre geride olduğu gözlendi. 30.Ağustos yürüyüşünü Kuşadası ADD şubesi öncülüğünde hazırlandığını belirten Şube Başkanı Nazan Bozkurt; Birçok ilçeden yüzlerce sivil toplum kuruluşunun katıldığını, tatilde bulunanlarında büyük ilgi ve coşkuyla yürüyüşe iştirak ettiklerini ifade etti. Zafer Yürüyüşüne herkesin ellerinde bayraklarla yürüyüşe katıldığını gözlenirken, apartman balkonlarını dolduran Kuşadalıların ellerinde bayrak sallayarak söylenen marşlara katıldı. Esnafların da kendi imkanlarıyla kurdurdukları ses düzenleriyle onuncu yıl marşlarını çalarak katıldı. Motorize ekiplerinin de korteje büyük renk kattığı görüldü. Küçük yaş gurubunun tek tip giysilerle katıldıkları yürüyüşte marşlar söyleyerek yürümeleri büyük alkış toplamalarına neden oldu Büyük kalabalık İsmail Cem meydanında Kuşadası Belediyesinin hazırladığı konsere katılarak geç saatlere kadar kutlamalara devam ettiler.
30. Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Kuşadası sokaklarına sığmadı. Kuşadası Kısmet Otel hizasından yola çıkan kortej; on binleri bulan bir kalabalık ile İsmail Cem Meydanı'na kadar yürüdü.

KUŞADASI- 30. Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Kuşadası sokaklarına sığmadı. Kuşadası Kısmet Otel hizasından yola çıkan kortej; on binleri bulan bir kalabalık ile İsmail Cem Meydanı'na kadar yürüdü. İsmail Cem Meydanı'na giriş esnasında, kortejin sonunun yüzlerce metre geride olduğu gözlendi. 30.Ağustos yürüyüşünü Kuşadası ADD şubesi öncülüğünde hazırlandığını belirten Şube Başkanı Nazan Bozkurt; Birçok ilçeden yüzlerce sivil toplum kuruluşunun katıldığını, tatilde bulunanlarında büyük ilgi ve coşkuyla yürüyüşe iştirak ettiklerini ifade etti.

Zafer Yürüyüşüne herkesin ellerinde bayraklarla yürüyüşe katıldığını gözlenirken, apartman balkonlarını dolduran Kuşadalıların ellerinde bayrak sallayarak söylenen marşlara katıldı. Esnafların da kendi imkanlarıyla kurdurdukları ses düzenleriyle onuncu yıl marşlarını çalarak katıldı. Motorize ekiplerinin de korteje büyük renk kattığı görüldü. Küçük yaş gurubunun tek tip giysilerle katıldıkları yürüyüşte marşlar söyleyerek yürümeleri büyük alkış toplamalarına neden oldu

Büyük kalabalık İsmail Cem meydanında Kuşadası Belediyesinin hazırladığı konsere katılarak geç saatlere kadar kutlamalara devam ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.