Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadası, 2 yeni park kazanıyor

GÜNCEL 17.09.2017 - 12:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3137+ kez okundu.
 

Kuşadası, 2 yeni park kazanıyor

Kuşadası Belediyesi iki yeni parkın yapımına başladı

AYDIN- Son 3 yıllık dönemde ilçeye 23 yeni park alanı kazandıran Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kadınlar Denizi ve Hacıfeyzullah Mahalleleri’nde 2 yeni parkın yapımına başladı. Kadınlar Denizi Mahallesi Aksoy ve Çimtur Siteleri arasında bulunan 2340 metrekarelik alanda yapımına başlanan parkta zemin düzenleme ve hafriyat çalışması aralıksız sürüyor. Yeni parkın içerisinde çocuk oyun ve jimnastik aletleri alanı, oturma bankları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve yürüyüş yolları yer alacak. Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi Bel-Kent Ortaokulu yanında bulunan 1485 metrekarelik alanda yapımına başlanan parkta ise budama, yabani ot temizliği, çapalama ve zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Parkta oturma bankları, aydınlatma sistemi ve yürüyüş yolları bulunacak.
Kuşadası Belediyesi iki yeni parkın yapımına başladı

AYDIN- Son 3 yıllık dönemde ilçeye 23 yeni park alanı kazandıran Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kadınlar Denizi ve Hacıfeyzullah Mahalleleri’nde 2 yeni parkın yapımına başladı.

Kadınlar Denizi Mahallesi Aksoy ve Çimtur Siteleri arasında bulunan 2340 metrekarelik alanda yapımına başlanan parkta zemin düzenleme ve hafriyat çalışması aralıksız sürüyor. Yeni parkın içerisinde çocuk oyun ve jimnastik aletleri alanı, oturma bankları, aydınlatma, otomatik sulama sistemi ve yürüyüş yolları yer alacak.

Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi Bel-Kent Ortaokulu yanında bulunan 1485 metrekarelik alanda yapımına başlanan parkta ise budama, yabani ot temizliği, çapalama ve zemin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Parkta oturma bankları, aydınlatma sistemi ve yürüyüş yolları bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.