Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuşadalılar bayramlaştı

GÜNCEL 15.06.2018 - 19:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3688+ kez okundu.
 

Kuşadalılar bayramlaştı

Ramazan Bayramı nedeniyle Kuşadası’nda halkın ve kamu görevlilerinin bayramlaşabilmesi için Kervansaray'da toplu bayramlaşma programı düzenlendi.

AYDIN- Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.
Ramazan Bayramı nedeniyle Kuşadası’nda halkın ve kamu görevlilerinin bayramlaşabilmesi için Kervansaray'da toplu bayramlaşma programı düzenlendi.

AYDIN- Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaşın yanı sıra Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Belediye Başkanı Özer Kayalı, Emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından protokol üyeleri İlçe Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Kuşadası Emniyet Müdürlüğü ile Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.