Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuş gözlemcileri Akköy’de incelemede bulundu

GENEL 13.06.2017 - 19:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4214+ kez okundu.
 

Kuş gözlemcileri Akköy’de incelemede bulundu

Didim’de Kuş Gözlem Topluluğu üyeleri 2017 yılının ilk etkinliğini Akköy’de gerçekleştirdi.

AYDIN- Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Kuş Gözlem Topluluğu Akköy’de gözlem yaptı. Topluluk öğretmeni Turgut Ege önderliğinde bir araya gelen topluluk üyesi gençler aralarına yeni katılan arkadaşlarıyla birlikte kuş gözlemi yaptı. Kuş Gözlem Topluluğu üyeleri Turgut Ege rehberliğinde Akköy Bölme bölgesinde kuşları izledi. Yaz döneminin başlaması ile azalan su miktarı ile birlikte gözlemlenirken kuş sayısında da azalma olduğu görüldü. Topluluk üyeleri 330 Flamingo,5 Suna,2 Kılıçgaga, 22 Angıt, 45 Uzunbacak, 8 Kızılbacak ve 1 tane de Saz delicesi Delta'nın ziyaretçileri arasında yer aldığını tespit ederken, dönüşte ise Akköy mahallesinde eski Rum evlerinde yuva yapan Küçük kerkenezler gözlemlenmeye çalışılsa da kuşların yerlerinde olmadığı tespit edildi.
Didim’de Kuş Gözlem Topluluğu üyeleri 2017 yılının ilk etkinliğini Akköy’de gerçekleştirdi.

AYDIN- Didim Esra Karakaya Anadolu Lisesi Kuş Gözlem Topluluğu Akköy’de gözlem yaptı. Topluluk öğretmeni Turgut Ege önderliğinde bir araya gelen topluluk üyesi gençler aralarına yeni katılan arkadaşlarıyla birlikte kuş gözlemi yaptı. Kuş Gözlem Topluluğu üyeleri Turgut Ege rehberliğinde Akköy Bölme bölgesinde kuşları izledi.

Yaz döneminin başlaması ile azalan su miktarı ile birlikte gözlemlenirken kuş sayısında da azalma olduğu görüldü. Topluluk üyeleri 330 Flamingo,5 Suna,2 Kılıçgaga, 22 Angıt, 45 Uzunbacak, 8 Kızılbacak ve 1 tane de Saz delicesi Delta'nın ziyaretçileri arasında yer aldığını tespit ederken, dönüşte ise Akköy mahallesinde eski Rum evlerinde yuva yapan Küçük kerkenezler gözlemlenmeye çalışılsa da kuşların yerlerinde olmadığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.