Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kurumlar TKDK destekleri gündemiyle toplandı

EKONOMİ 02.01.2015 - 12:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 4127+ kez okundu.
 

Kurumlar TKDK destekleri gündemiyle toplandı

Didim Ticaret Odası ev sahipliğinde her ay gerçekleştirilen kurumlar arası koordinasyon toplantısın da, bu ay Didim tanıtım stratejisi, EMİTT turizm hazırlıkları, ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun kırsal turizm ve diğer yatırımlarda verdiği destek

Didim Ticaret Odası ev sahipliğinde her ay gerçekleştirilen kurumlar arası koordinasyon toplantısın da, bu ay Didim tanıtım stratejisi, EMİTT turizm hazırlıkları, ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun kırsal turizm ve diğer yatırımlarda verdiği destek konuları görüşüldü.6. Didim turizm yatırım zirvesi sonuç raporunu değerlendirmek üzere her ay Kaymakam İskender Yönden Başkanlığında ve Ticaret Odasının ev sahipliğinde yapılan kurumlar arası koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.Kurum yöneticileri ve turizmcilerin katıldığı toplantının Aralık ayı oturumunda turizm tanıtım faaliyetleri konusunda tecrübe sahibi bir ajans tarafından ilçenin 2015 yılında tek çatıda toplanacak tanıtım faaliyetleri stratejisi için hazırlanan sunum yapıldı. Ajansın Yöneticisi ve fotoğraf sanatçısı Oğuz Hamza Didim’in turizm tanıtım çalışmaları için hazırladıkları çalışmayı katılımcılarla paylaştı.Sunumun içeriğinde yer alan; ilçe tanıtımına başlamadan önce planlanması ve analiz edilmesi gereken aşamalar, Didim’in yer alacağı tanıtım mecraları, kaliteli fotoğraf ve görüntü arşivi oluşturulması, kullanılması gereken tanıtım donelerinden örnekler, örgütlenme ve ortak bütçe oluşturma yöntemleri, turizm ürünleri, hedef ülkelerin ve kitlelerin belirlenmesi, tanıtım planlarının oluşturulması konularında detaylı bilgiler ve analizler kurum temsilcileri ve turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Taraflar; Turizm tanıtım faaliyetlerinin tüm kurumların ve turizmcilerin ortaklaşa hareket etmeleri halinde kısa süre içerisin de amacına ulaşacağı konusun da fikir birliğine vardılar. Sunumun ardından Katılımcılar; Didim turizminin avantajları ve dezavantajları, benzer turizm destinasyonlarının izlediği yollar, yeni pazarlar, fuarlarda verim artışı, altyapı ve üst yapıda yapılması gerekenler, Didim markasının güçlü ve zayıf yönleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) EMİTT İstanbul Turizm Fuarı hazırlıkları hakkında bilgiler paylaştı.Toplantının ikinci kısmında Tarımsal Kalkınma Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, Proje Birim Amiri Derya Daysal ve Proje Uzmanı Abdullah Gülsever kurumun destekleri akında katılımcılara bilgiler verdiler. Toplantıya Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi ve sivil tplum örgütü temsilcileri ile Otel ve Tur Şirketi Yöneticileri Katıldı.
Didim Ticaret Odası ev sahipliğinde her ay gerçekleştirilen kurumlar arası koordinasyon toplantısın da, bu ay Didim tanıtım stratejisi, EMİTT turizm hazırlıkları, ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun kırsal turizm ve diğer yatırımlarda verdiği destek

Didim Ticaret Odası ev sahipliğinde her ay gerçekleştirilen kurumlar arası koordinasyon toplantısın da, bu ay Didim tanıtım stratejisi, EMİTT turizm hazırlıkları, ve Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun kırsal turizm ve diğer yatırımlarda verdiği destek

konuları görüşüldü.6. Didim turizm yatırım zirvesi sonuç raporunu değerlendirmek üzere her ay Kaymakam İskender Yönden Başkanlığında ve Ticaret Odasının ev sahipliğinde yapılan kurumlar arası koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.Kurum yöneticileri ve turizmcilerin katıldığı toplantının Aralık ayı oturumunda turizm tanıtım faaliyetleri konusunda tecrübe sahibi bir ajans tarafından ilçenin 2015 yılında tek çatıda toplanacak tanıtım faaliyetleri stratejisi için hazırlanan sunum yapıldı. Ajansın Yöneticisi ve fotoğraf sanatçısı Oğuz Hamza Didim’in turizm tanıtım çalışmaları için hazırladıkları çalışmayı katılımcılarla paylaştı.Sunumun içeriğinde yer alan; ilçe tanıtımına başlamadan önce planlanması ve analiz edilmesi gereken aşamalar, Didim’in yer alacağı tanıtım mecraları, kaliteli fotoğraf ve görüntü arşivi oluşturulması, kullanılması gereken tanıtım donelerinden örnekler, örgütlenme ve ortak bütçe oluşturma yöntemleri, turizm ürünleri, hedef ülkelerin ve kitlelerin belirlenmesi, tanıtım planlarının oluşturulması konularında detaylı bilgiler ve analizler kurum temsilcileri ve turizmciler tarafından memnuniyetle karşılandı. Taraflar; Turizm tanıtım faaliyetlerinin tüm kurumların ve turizmcilerin ortaklaşa hareket etmeleri halinde kısa süre içerisin de amacına ulaşacağı konusun da fikir birliğine vardılar.

Sunumun ardından Katılımcılar; Didim turizminin avantajları ve dezavantajları, benzer turizm destinasyonlarının izlediği yollar, yeni pazarlar, fuarlarda verim artışı, altyapı ve üst yapıda yapılması gerekenler, Didim markasının güçlü ve zayıf yönleri hakkında fikir alışverişinde bulundular. Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) EMİTT İstanbul Turizm Fuarı hazırlıkları hakkında bilgiler paylaştı.Toplantının ikinci kısmında Tarımsal Kalkınma Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi, Proje Birim Amiri Derya Daysal ve Proje Uzmanı Abdullah Gülsever kurumun destekleri akında katılımcılara bilgiler verdiler.

Toplantıya Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Tarımsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Aydın İl Koordinatörü Erhan Çiftçi ve sivil tplum örgütü temsilcileri ile Otel ve Tur Şirketi Yöneticileri Katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.