Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kurtuluş Bayramı 3 gün sürecek

06.09.2017 - 17:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3961+ kez okundu.
 

Kurtuluş Bayramı 3 gün sürecek

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 95. yıl dönümünde üç gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

AYDIN- Kurtuluş Günü Kutlama Programı, saat: 10.00’da Atatürk Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kutlamanın sabah programı halk oyunları ve mehteran gösterisi ile sona erecek. ÇEŞİTLİ YARIŞMA VE GÖSTERİLER Etkinlik kapsamında gündüz bölümünde 7-8-9 Eylül saat: 12.00 ile 18.00 saatleri arasında Atatürk Kent Meydanı’nda çeşitli etkinlikler, alan oyunları, halk oyunları, birbirinden eğlenceli yarışmalar, şişme oyun grupları ve renkli gösteriler sergileyecek. AYDIN KONSERE DOYACAK Kurtuluş Günü etkinlikleri akşam bölümünde ise, 7 Eylül Perşembe günü akşamı saat: 21.00’da Haluk Levent Aydınlılara muhteşem bir akşam geçirtecek. 8 Eylül Cuma saat 13:00’de Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nde “Keloğlan’ın Torunu Kelo Büyük Patron’a Karşı” tiyatrosu, akşam saat: 18.00’da Nayna Karadeniz Rock Grubu, saat:20.00’de Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nde Çakırcalı Memed Efe ve Kızanları tiyatrosu, 9 Eylül Cumartesi 18.00 Baba Rock Grubu Konseri, saat: 20.00 TRT Çocuk Gençlik Halk oyunları gösterisi, saat: 22.00 Konservatuar Konseri ile etkinlikler tamamlanacak. Gün boyu eğlenceli vakit geçiren Aydınlılar, kutlamanın akşam bölümlerinde ise eğlence ve coşkunun doruğuna ulaşacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üç gün sürecek olan “7 Eylül Aydın’ın Kurtuluş Günü etkinliklerine” tüm vatandaşları davet etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 95. yıl dönümünde üç gün boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor.

AYDIN- Kurtuluş Günü Kutlama Programı, saat: 10.00’da Atatürk Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni ile başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kutlamanın sabah programı halk oyunları ve mehteran gösterisi ile sona erecek.

ÇEŞİTLİ YARIŞMA VE GÖSTERİLER

Etkinlik kapsamında gündüz bölümünde 7-8-9 Eylül saat: 12.00 ile 18.00 saatleri arasında Atatürk Kent Meydanı’nda çeşitli etkinlikler, alan oyunları, halk oyunları, birbirinden eğlenceli yarışmalar, şişme oyun grupları ve renkli gösteriler sergileyecek.

AYDIN KONSERE DOYACAK

Kurtuluş Günü etkinlikleri akşam bölümünde ise, 7 Eylül Perşembe günü akşamı saat: 21.00’da Haluk Levent Aydınlılara muhteşem bir akşam geçirtecek. 8 Eylül Cuma saat 13:00’de Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nde “Keloğlan’ın Torunu Kelo Büyük Patron’a Karşı” tiyatrosu, akşam saat: 18.00’da Nayna Karadeniz Rock Grubu, saat:20.00’de Şükran Güngör Tiyatro Sahnesi’nde Çakırcalı Memed Efe ve Kızanları tiyatrosu, 9 Eylül Cumartesi 18.00 Baba Rock Grubu Konseri, saat: 20.00 TRT Çocuk Gençlik Halk oyunları gösterisi, saat: 22.00 Konservatuar Konseri ile etkinlikler tamamlanacak.

Gün boyu eğlenceli vakit geçiren Aydınlılar, kutlamanın akşam bölümlerinde ise eğlence ve coşkunun doruğuna ulaşacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üç gün sürecek olan “7 Eylül Aydın’ın Kurtuluş Günü etkinliklerine” tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.