Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kurtlar Vadisi’ndeki ilk fotoğrafı

DÜNYA 12.09.2015 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4135+ kez okundu.
 

Kurtlar Vadisi’ndeki ilk fotoğrafı

Bu sezon Kurtlar Vadisi'ne yeni katılan Defne Samyeli'nin dizideki ilk görüntüleri ortaya çıktı. Vadi'nin yeni fragmanı 3 günde toplam 800 bin izlenme rakamına ulaştı.

"Kurtlar Vadisi Pusu", yeni sezonu sürprizlerle açıyor. Dizinin ilk bölümü 17 Eylül'de yine Kanal D'de izleyiciyle buluşacak. ÇEKİMLER KIBRIS'TA BAŞLADI Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Ali Buhara Mete'nin paylaştığı "Kurtlar Vadisi Pusu"nun yeni sezon çekimleri, 17 Ağustos'ta Kıbrıs'ta başladı. İki haftalık yoğun bir çalışmanın ardından ekip, çekimlerin devamı için İstanbul'a döndü. DEFNE SAMYELİ DE KADRODA Kadrosuna bu sezon Defne Samyeli ve Ertan Saban gibi önemli isimleri ekleyen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü. Fragman, Youtube'da 3 günde toplam 800 bin izlenme rakamına ulaştı. Sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan "Kurtlar Vadisi Pusu"da yeni sezonda da aksiyon hız kesmeyecek.  
Bu sezon Kurtlar Vadisi'ne yeni katılan Defne Samyeli'nin dizideki ilk görüntüleri ortaya çıktı. Vadi'nin yeni fragmanı 3 günde toplam 800 bin izlenme rakamına ulaştı.

"Kurtlar Vadisi Pusu", yeni sezonu sürprizlerle açıyor. Dizinin ilk bölümü 17 Eylül'de yine Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

ÇEKİMLER KIBRIS'TA BAŞLADI

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Ali Buhara Mete'nin paylaştığı "Kurtlar Vadisi Pusu"nun yeni sezon çekimleri, 17 Ağustos'ta Kıbrıs'ta başladı. İki haftalık yoğun bir çalışmanın ardından ekip, çekimlerin devamı için İstanbul'a döndü.

DEFNE SAMYELİ DE KADRODA

Kadrosuna bu sezon Defne Samyeli ve Ertan Saban gibi önemli isimleri ekleyen dizinin yeni fragmanı da büyük ilgi gördü. Fragman, Youtube'da 3 günde toplam 800 bin izlenme rakamına ulaştı.

Sezon finaliyle akıllarda pek çok soru işareti bırakan "Kurtlar Vadisi Pusu"da yeni sezonda da aksiyon hız kesmeyecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.