Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kurtbeyoğlu Bağarası'nda

GÜNCEL 07.02.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3291+ kez okundu.
 

Kurtbeyoğlu Bağarası'nda

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’ndan Bağarası’nda Halk Toplantısı

AYDIN- Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu vatandaşla buluşma programı kapsamında gerçekleştirdiği halk toplantılarına Bağarası ile devam etti. Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Kaymakam Kurtbeyoğlu, mahalle sakinleri, muhtarlar ve çeşitli kurum temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi. Halk toplantısında Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile birlikte daire müdürleri de yer aldı. Gelen talep ve sorunları titizlikle değerlendiren Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, sorunların çözülmesi yönünde beraberindeki daire müdürlerine talimat verirken, zaman içinde çözülebilecek sorun ve talepleri ise bir bir not aldı.
Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu’ndan Bağarası’nda Halk Toplantısı

AYDIN- Söke İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu vatandaşla buluşma programı kapsamında gerçekleştirdiği halk toplantılarına Bağarası ile devam etti.

Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Kaymakam Kurtbeyoğlu, mahalle sakinleri, muhtarlar ve çeşitli kurum temsilcilerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Halk toplantısında Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ile birlikte daire müdürleri de yer aldı. Gelen talep ve sorunları titizlikle değerlendiren Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, sorunların çözülmesi yönünde beraberindeki daire müdürlerine talimat verirken, zaman içinde çözülebilecek sorun ve talepleri ise bir bir not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.