Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

'Kursumuzun iptal gerekçesi NÜ resimler değildir'

GENEL 29.09.2019 - 16:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2911+ kez okundu.
 

'Kursumuzun iptal gerekçesi NÜ resimler değildir'

Efeler Belediyesi Başkanı M. Fatih Atay, iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Resim Atölyesi’nin çalışmalarının sonlandırılmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Atay, “Efeler Belediyemizin bir süre önce başlattığı Resim Atölyesi’nin çalışmalarının sonlandırılması konusunda basın yayın organlarında çıkan haberlerin içeriği gerçeği yansıtmamaktadır. Resim Kursumuzun iptal gerekçesinin nü resimler olduğu iddiaları doğru değildir” dedi. Başkan Atay, açıklamasını, “Ressamların nü resim yaptıkları tarafımızca daha önceden bilindiği gibi, 25 Haziran’daki tanıtım kokteylinde kamuoyu tarafından da görülmüştür. Kursun sona erdirilmesinin gerekçesi nü resimler değil, başka gerekçelerdir. Sanata ve sanatçılara saygılı olan bir kişi olarak tüm kamuoyunu bilgilendirmeyi görev biliyorum” şeklinde tamamladı.
Efeler Belediyesi Başkanı M. Fatih Atay, iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Resim Atölyesi’nin çalışmalarının sonlandırılmasıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Atay, “Efeler Belediyemizin bir süre önce başlattığı Resim Atölyesi’nin çalışmalarının sonlandırılması konusunda basın yayın organlarında çıkan haberlerin içeriği gerçeği yansıtmamaktadır. Resim Kursumuzun iptal gerekçesinin nü resimler olduğu iddiaları doğru değildir” dedi.

Başkan Atay, açıklamasını, “Ressamların nü resim yaptıkları tarafımızca daha önceden bilindiği gibi, 25 Haziran’daki tanıtım kokteylinde kamuoyu tarafından da görülmüştür. Kursun sona erdirilmesinin gerekçesi nü resimler değil, başka gerekçelerdir. Sanata ve sanatçılara saygılı olan bir kişi olarak tüm kamuoyunu bilgilendirmeyi görev biliyorum” şeklinde tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.