Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kursiyerlerden örnek sergi

GENEL 10.03.2018 - 15:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3984+ kez okundu.
 

Kursiyerlerden örnek sergi

Nazilli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden örnek sergi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Elde Kırkyama Kursu öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çocuk gelinlere dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için belediye meydanında eserlerini sergiledi. Nazilli Belediyesi ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2013 yılında açılan Elde Kırkyama kursiyerleri örnek bir işe imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çocuk gelinlere dikkat çekmek için oyuncak bebeğe gelinlik giydirerek kendi el emekli ile birlikte sergilediklerini belirten Elde Kırkyama Kursu Öğretmeni Nihal Erbakan, “Kursumuz 5 yıldır Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Şu an 23 kursiyerle çalışıyoruz.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pano sergisi açıp farkındalık yaratmak istedik.  Panolarımızda köylü, kentli, Anadolu kadını, çeşitli mesleklerden kadınlar ve Anadolu Kadını gibi konuları işledik. Kadınlarımızı kumaşlarla resmettik. Yine sergimizde Atatürk’ün kurduğu Sümerbank’ta üretilen kumaşları kullanarak panolar yaptık. İşlediğimiz asıl konu ise çocuk gelinler. Bunu da gelinlik giydirdiğimiz bir bebekle ‘hayır’ diyerek ifade etmeye çalıştık” dedi.
Nazilli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden örnek sergi.

AYDIN- Nazilli Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Elde Kırkyama Kursu öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çocuk gelinlere dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için belediye meydanında eserlerini sergiledi.

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile 2013 yılında açılan Elde Kırkyama kursiyerleri örnek bir işe imza attı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çocuk gelinlere dikkat çekmek için oyuncak bebeğe gelinlik giydirerek kendi el emekli ile birlikte sergilediklerini belirten Elde Kırkyama Kursu Öğretmeni Nihal Erbakan, “Kursumuz 5 yıldır Lütfi Selek Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Şu an 23 kursiyerle çalışıyoruz.  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pano sergisi açıp farkındalık yaratmak istedik.  Panolarımızda köylü, kentli, Anadolu kadını, çeşitli mesleklerden kadınlar ve Anadolu Kadını gibi konuları işledik. Kadınlarımızı kumaşlarla resmettik. Yine sergimizde Atatürk’ün kurduğu Sümerbank’ta üretilen kumaşları kullanarak panolar yaptık. İşlediğimiz asıl konu ise çocuk gelinler. Bunu da gelinlik giydirdiğimiz bir bebekle ‘hayır’ diyerek ifade etmeye çalıştık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.