Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kursiyerlerden müzik ziyafeti

EKONOMİ 17.06.2016 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3964+ kez okundu.
 

Kursiyerlerden müzik ziyafeti

AYDIN- Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen gitar ve bağlama kurslarında eğitim gören kursiyerler, Sevgi Yolu’ndaki Milli Aydın Bankası’nda bulunan Konferans Salonu’nda muhteşem bir konser verdi.

2015-2016 yılsonu etkinlikleri kapsamında Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Kültür Sanat Evi gitar ve bağlama kursiyerleri, Sevgi Yolu’nda bulunan Milli Aydın Bankası Konferans Salonu’nda izleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattı. Konserde kursiyerlerin gitar ve bağlama performansı izleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık iki saat süren ve toplamda 20 kursiyerin verdiği konserde salonda bulunan izleyiciler unutulmaz dakikalar yaşadı. TAM NOT ALDILAR Programda ilk olarak gitar dinletisi gerçekleştirildi ve gitar kursunda yıl boyunca eğitim gören kursiyerler hünerlerini sergiledi. Gitar dinletisinin ardından bağlama dinletisi gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği ile Anadolu’nun çeşitli yörelerinden seslendirilen ve çalınan türküler katılanlar tarafından ilgiyle takip edilerek tam not aldı. KÜLTÜR VE SANAT EVLERİMİZİN SAYISINI ÇOĞALTACAĞIZ Düzenlenen kurslar hakkında bilgi veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kursiyerlerimiz kurslarımızda neredeyse bir sene boyunca bizimle birlikte oluyorlar. Ayrı branşta gerçekleştirdiğimiz kurslarımızda çok önemli bilgiler öğreniyorlar. Bugünde gördük ki kursiyerlerimiz çok güzel işlere imza atıyorlar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. İnşallah yeni dönemde de vatandaşlarımızla Kültür ve Sanat Evlerimizdeki kurslarımızda birlikte olacağız. Yeni dönem kayıtlarımızın kursiyer sayısı da artarak gerçekleşeceğine inanıyorum. Ayrıca şunu da söylemek isterim ki Kültür ve Sanat Evleri sayısını daha da artıracağız ve kurslarımızı daha da yaygınlaştıracağız. Programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
AYDIN- Efeler Belediyesi ve Efeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen gitar ve bağlama kurslarında eğitim gören kursiyerler, Sevgi Yolu’ndaki Milli Aydın Bankası’nda bulunan Konferans Salonu’nda muhteşem bir konser verdi.

2015-2016 yılsonu etkinlikleri kapsamında Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Kültür Sanat Evi gitar ve bağlama kursiyerleri, Sevgi Yolu’nda bulunan Milli Aydın Bankası Konferans Salonu’nda izleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattı. Konserde kursiyerlerin gitar ve bağlama performansı izleyicilerden tam not aldı. Yaklaşık iki saat süren ve toplamda 20 kursiyerin verdiği konserde salonda bulunan izleyiciler unutulmaz dakikalar yaşadı.

TAM NOT ALDILAR

Programda ilk olarak gitar dinletisi gerçekleştirildi ve gitar kursunda yıl boyunca eğitim gören kursiyerler hünerlerini sergiledi. Gitar dinletisinin ardından bağlama dinletisi gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği ile Anadolu’nun çeşitli yörelerinden seslendirilen ve çalınan türküler katılanlar tarafından ilgiyle takip edilerek tam not aldı.

KÜLTÜR VE SANAT EVLERİMİZİN SAYISINI ÇOĞALTACAĞIZ

Düzenlenen kurslar hakkında bilgi veren Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Kursiyerlerimiz kurslarımızda neredeyse bir sene boyunca bizimle birlikte oluyorlar. Ayrı branşta gerçekleştirdiğimiz kurslarımızda çok önemli bilgiler öğreniyorlar. Bugünde gördük ki kursiyerlerimiz çok güzel işlere imza atıyorlar. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. İnşallah yeni dönemde de vatandaşlarımızla Kültür ve Sanat Evlerimizdeki kurslarımızda birlikte olacağız. Yeni dönem kayıtlarımızın kursiyer sayısı da artarak gerçekleşeceğine inanıyorum. Ayrıca şunu da söylemek isterim ki Kültür ve Sanat Evleri sayısını daha da artıracağız ve kurslarımızı daha da yaygınlaştıracağız. Programda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.