Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kurban kesimi kursu açıldı

GÜNCEL 18.08.2017 - 13:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3032+ kez okundu.
 

Kurban kesimi kursu açıldı

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Didim Halk Eğitim Merkezi’nde vatandaşlar yönelik Kurbanlık hayvan kesimiyle ilgili kurs açıldı.

AYDIN- Didim Kaymakamlığı’nın oluruyla Didim Halk Eğitim Merkezi’nde kurbanlık kesimi hususlarıyla ilgili olarak 40 saat sürecek bir kurs açıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı’nda, kurbanını kesmek isteyen ya da kurban kesimlerine katılacak vatandaşlara yönelik olarak açılan kursta Hüseyin Özer tarafından kurs verilmeye başlandı. Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kursa 13 kursiyer katıldı. Kursta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların kesimi öncesi, kesim esnasında ve sonrasında yapılması gerekenler ve yanlış bilinenlerle ilgili kursiyerlere bilgiler verildi. Kursa katılanlara sertifika verileceği öğrenildi.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Didim Halk Eğitim Merkezi’nde vatandaşlar yönelik Kurbanlık hayvan kesimiyle ilgili kurs açıldı.

AYDIN- Didim Kaymakamlığı’nın oluruyla Didim Halk Eğitim Merkezi’nde kurbanlık kesimi hususlarıyla ilgili olarak 40 saat sürecek bir kurs açıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı’nda, kurbanını kesmek isteyen ya da kurban kesimlerine katılacak vatandaşlara yönelik olarak açılan kursta Hüseyin Özer tarafından kurs verilmeye başlandı. Halk Eğitim Merkezi’nde verilen kursa 13 kursiyer katıldı.

Kursta küçükbaş ve büyükbaş kurbanlıkların kesimi öncesi, kesim esnasında ve sonrasında yapılması gerekenler ve yanlış bilinenlerle ilgili kursiyerlere bilgiler verildi. Kursa katılanlara sertifika verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.