Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kurban Bayramı’nda bin 400 aileye et dağıttı

GÜNCEL 06.09.2017 - 12:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3399+ kez okundu.
 

Kurban Bayramı’nda bin 400 aileye et dağıttı

Söke Belediyesi’nin, bu Kurban Bayramı’nda da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediği, sessiz sedasız dağıttığı kurban etleriyle bin 400 kişiyi, dolayısıyla ailelerini sevindirdiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke Belediyesi, bayramın ikinci gününde yaptığı ciddi organizasyon ile tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin evlerine kurban etlerini teslim etti. Sosyal Belediyecilik anlayışını yansıtan Söke Belediyesi sessiz sedasız yaptığı yardımlarda adeta bir elin verdiğini, diğer el görmeden; vatandaşları rencide etmeden yardımlarını adreslere teslim etti. Yaklaşık 20 kişiden oluşan 4 ekip kesimleri, paketlemeleri titizlikle yapılan kurban etlerini, Söke merkez mahallelerdeki sahiplerine ulaştırdı. Gerçekleştirilen kurban eti dağıtımıyla bir kez daha takdir ve dua alan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde sosyal yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza yardımlarını ulaştırmak isteyen hayırseverler ile vatandaşımız arasında köprü olmaya da her zaman hazırız. Hayırseverlerimizin bu anlamda da katkılarını bekliyoruz” dedi.
Söke Belediyesi’nin, bu Kurban Bayramı’nda da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergilediği, sessiz sedasız dağıttığı kurban etleriyle bin 400 kişiyi, dolayısıyla ailelerini sevindirdiği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Söke Belediyesi, bayramın ikinci gününde yaptığı ciddi organizasyon ile tespit edilen yardıma muhtaç ailelerin evlerine kurban etlerini teslim etti. Sosyal Belediyecilik anlayışını yansıtan Söke Belediyesi sessiz sedasız yaptığı yardımlarda adeta bir elin verdiğini, diğer el görmeden; vatandaşları rencide etmeden yardımlarını adreslere teslim etti. Yaklaşık 20 kişiden oluşan 4 ekip kesimleri, paketlemeleri titizlikle yapılan kurban etlerini, Söke merkez mahallelerdeki sahiplerine ulaştırdı.

Gerçekleştirilen kurban eti dağıtımıyla bir kez daha takdir ve dua alan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Söke Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde sosyal yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza yardımlarını ulaştırmak isteyen hayırseverler ile vatandaşımız arasında köprü olmaya da her zaman hazırız. Hayırseverlerimizin bu anlamda da katkılarını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.