Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kupalarını aldılar

SPOR 15.12.2018 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2834+ kez okundu.
 

Kupalarını aldılar

Üniversitelerarası Basketbol Ligi’nde birinci lige yükselen takımlar belli oldu.

AYDIN - Türkiye Üniversitelerarası 2. Basketbol Ligi Grup Birinciliği maçları Kuşadası’nda yapıldı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası Gençlik ve Spor Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen maçlar sonunda kızlar ve erkeklerde birinci lige yükselen takımlar belli oldu. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) kapsamında gerçekleştirilen 2. Basketbol Ligi Grup Birinciliği maçları sonunda erkeklerde İzmir Yaşar Üniversitesi grubunu birinci olarak tamamlayarak 1. Lig'e yükselirken, İzmir 9 Eylül Üniversitesi ikinci, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi üçüncü oldu. Kadınlarda ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birinci lige yükselirken, İkinciliği Yaşar Üniversitesi, üçüncülüğü de Denizli Pamukkale Üniversitesi elde etti. Grup maçları sonunda ilk üçe giren takımlar kupalarını Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve protokol üyelerinin elinden aldı.
Üniversitelerarası Basketbol Ligi’nde birinci lige yükselen takımlar belli oldu.

AYDIN - Türkiye Üniversitelerarası 2. Basketbol Ligi Grup Birinciliği maçları Kuşadası’nda yapıldı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kuşadası Gençlik ve Spor Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen maçlar sonunda kızlar ve erkeklerde birinci lige yükselen takımlar belli oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) kapsamında gerçekleştirilen 2. Basketbol Ligi Grup Birinciliği maçları sonunda erkeklerde İzmir Yaşar Üniversitesi grubunu birinci olarak tamamlayarak 1. Lig'e yükselirken, İzmir 9 Eylül Üniversitesi ikinci, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi üçüncü oldu. Kadınlarda ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi birinci lige yükselirken, İkinciliği Yaşar Üniversitesi, üçüncülüğü de Denizli Pamukkale Üniversitesi elde etti. Grup maçları sonunda ilk üçe giren takımlar kupalarını Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ve protokol üyelerinin elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.