Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kumpas projesinin arkasındakiler kimlerdir?

SİYASET 14.05.2019 - 17:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3752+ kez okundu.
 

Kumpas projesinin arkasındakiler kimlerdir?

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, kamuoyunu aydınlatıcı sorular sordu

AYDIN-CHP Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Kemal Güneri, Erkan Karaarslan’ın, ‘Çerçioğlu ve İmamoğlu hakkında” yalancı şahitlik teklif edildiğini açıklaması üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik, basında yer alan kumpas haberleri ve karalama kampanyası hakkında akıllarında bir takım soruların belirdiğini dile getiren Güneri, şu soruları yöneltti: Avukat olmayan bir şahsın, cezaevine avukatmış gibi girip, avukat görüşmesi yapmasını ve CHP’li başkanlara kumpas kurması karşılığında bir tutukluya beraat teklif etmesini kim sağlamıştır? Eğer ki, bu kişi şahsi olarak böyle bir şey yapmış ise, bu cesareti nereden ve kimlerden almaktadır? Yok, kişisel değil de planlı, organize bir durum ise ki öyle olduğu görülmekte, bu kumpas projesinin arkasındakiler kimlerdir? Yerelde yaşanan siyasal yenilgilerin hazımsızlığı bu tür provokatif kumpaslarla intikam aracı olarak mı kullanılmaya çalışılmaktadır? Bu soruların cevaplarını merak etmekle birlikte, yetkililerden söz konusu tutuklu Erkan Karaaslan’ın mahkeme ifadelerinin suç duyurusu kabul eden Güneri, ‘’Söz konusu avukat görünümlü, sözde gazeteci hakkında işlem yapılıp yapılmayacağını da tüm kamuoyu gibi bizler de merak ediyoruz’’ dedi.
CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kemal Güneri, kamuoyunu aydınlatıcı sorular sordu

AYDIN-CHP Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Kemal Güneri, Erkan Karaarslan’ın, ‘Çerçioğlu ve İmamoğlu hakkında” yalancı şahitlik teklif edildiğini açıklaması üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na yönelik, basında yer alan kumpas haberleri ve karalama kampanyası hakkında akıllarında bir takım soruların belirdiğini dile getiren Güneri, şu soruları yöneltti:

Avukat olmayan bir şahsın, cezaevine avukatmış gibi girip, avukat görüşmesi yapmasını ve CHP’li başkanlara kumpas kurması karşılığında bir tutukluya beraat teklif etmesini kim sağlamıştır?

Eğer ki, bu kişi şahsi olarak böyle bir şey yapmış ise, bu cesareti nereden ve kimlerden almaktadır?

Yok, kişisel değil de planlı, organize bir durum ise ki öyle olduğu görülmekte, bu kumpas projesinin arkasındakiler kimlerdir?

Yerelde yaşanan siyasal yenilgilerin hazımsızlığı bu tür provokatif kumpaslarla intikam aracı olarak mı kullanılmaya çalışılmaktadır?

Bu soruların cevaplarını merak etmekle birlikte, yetkililerden söz konusu tutuklu Erkan Karaaslan’ın mahkeme ifadelerinin suç duyurusu kabul eden Güneri, ‘’Söz konusu avukat görünümlü, sözde gazeteci hakkında işlem yapılıp yapılmayacağını da tüm kamuoyu gibi bizler de merak ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.