Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kumar oynayan 34 kişiye 8 bin lira ceza

ASAYİŞ 29.06.2016 - 21:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2722+ kez okundu.
 

Kumar oynayan 34 kişiye 8 bin lira ceza

Aydın’ın Efeler ilçesinde polisin ruhsatsız bir kahveye yaptığı baskında kumar oynatıldığı ortaya çıktı. Kumar oynayan 37 kişiye 8 bin 103 TL ceza kesildiği bildirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, polis ekipleri Çeştepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ruhsatsız kahvehaneye tombala oynamak için çok sayıda kişinin girip çıktığı tespit etti. Dün gece adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, çok sayıda şahsın tombala oynadığı masalar üzerinde tombala kartları ve pullarının bulunduğu, tombala oyununda kullanılan televizyon kamera gibi malzemeler ele geçirdi. Tombala oynatan üç şüpheli, malzemeler ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirildi. Tombala oynadığı tespit edilen 37 şahsa toplam 8 bin 103 TL idari yaptırım cezası uygulandı. Ayrıca işyeri içerisinde şahısların yapılan GBT sorgulamasında E.T’nin (29) uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan, E.K’nin (37) ise kumar oynanması İçin yer ve imkan sağlama suçundan arandığı anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Efeler ilçesinde polisin ruhsatsız bir kahveye yaptığı baskında kumar oynatıldığı ortaya çıktı. Kumar oynayan 37 kişiye 8 bin 103 TL ceza kesildiği bildirildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde, polis ekipleri Çeştepe Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerinde bulunan ruhsatsız kahvehaneye tombala oynamak için çok sayıda kişinin girip çıktığı tespit etti. Dün gece adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, çok sayıda şahsın tombala oynadığı masalar üzerinde tombala kartları ve pullarının bulunduğu, tombala oyununda kullanılan televizyon kamera gibi malzemeler ele geçirdi. Tombala oynatan üç şüpheli, malzemeler ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğüne intikal ettirildi. Tombala oynadığı tespit edilen 37 şahsa toplam 8 bin 103 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Ayrıca işyeri içerisinde şahısların yapılan GBT sorgulamasında E.T’nin (29) uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan, E.K’nin (37) ise kumar oynanması İçin yer ve imkan sağlama suçundan arandığı anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.