Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kulüp Başkanı Sarı; “Sözümüz sözdür”

SPOR 29.09.2015 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3582+ kez okundu.
 

Kulüp Başkanı Sarı; “Sözümüz sözdür”

İncirliova Belediyespor’da Başkandan futbolculara doping. İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanlığına seçilen Yalçın Sarı, antrenman sırasında ziyaret ettiği futbolculara baklava ikram etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanlığı’na seçilen İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Kaykı, Ersin Darcan, İsmail Solak, Serkan Altay ve Kulüp Müdürü Mesut Öztünç A Takım antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu. Bir süre takım antrenmanını izleyen Başkan Sarı “Bizim temel hedefimiz centilmenlik çerçevesinde başarılı bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmaktır. Bu doğrultuda da üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Gerek teknik sorumlumuz gerek ise eski yönetimde bulunan arkadaşlarımızın sizlere verdiği sözlerin tamamının arkasındayız. Sizler, İncirliova’ya yakışacak şekilde mücadelenizi saha içerisinde vererek başarılar elde edin. Bizler ne gerekiyorsa yapacağız” dedi “Şampiyon olacağız” İncirliova Belediyespor A Takım Teknik Direktörü Reşat Kartal, Kulüp Başkanı Yalçın Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederken, sezon boyunca centilmence bir mücadele vereceklerini ve sezon sonunda şampiyon olacaklarının sözünü verdi.
İncirliova Belediyespor’da Başkandan futbolculara doping. İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanlığına seçilen Yalçın Sarı, antrenman sırasında ziyaret ettiği futbolculara baklava ikram etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrası İncirliova Belediyespor Kulüp Başkanlığı’na seçilen İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Kaykı, Ersin Darcan, İsmail Solak, Serkan Altay ve Kulüp Müdürü Mesut Öztünç A Takım antrenmanını ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.

Bir süre takım antrenmanını izleyen Başkan Sarı “Bizim temel hedefimiz centilmenlik çerçevesinde başarılı bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşmaktır. Bu doğrultuda da üzerimize ne düşüyorsa yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Gerek teknik sorumlumuz gerek ise eski yönetimde bulunan arkadaşlarımızın sizlere verdiği sözlerin tamamının arkasındayız. Sizler, İncirliova’ya yakışacak şekilde mücadelenizi saha içerisinde vererek başarılar elde edin. Bizler ne gerekiyorsa yapacağız” dedi

“Şampiyon olacağız”

İncirliova Belediyespor A Takım Teknik Direktörü Reşat Kartal, Kulüp Başkanı Yalçın Sarı ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin kendilerine yaptığı ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederken, sezon boyunca centilmence bir mücadele vereceklerini ve sezon sonunda şampiyon olacaklarının sözünü verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.