Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kültür ve Sanat Şenlikleri coşkulu başladı

EĞİTİM 29.04.2019 - 18:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3432+ kez okundu.
 

Kültür ve Sanat Şenlikleri coşkulu başladı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin açılış töreninin, Atatürk Kongre Merkezi önünde Tralleis Meydanı’nda gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, protokol üyeleri, Üniversite personeli ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir açılış konuşması yaptı. Beş gün boyunca kampüste düzenlenecek çeşitli etkinliklerle Aydınlı hemşerileriyle de buluşmak istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin istekleri doğrultusunda güz ve bahar yarıyıllarının stresini atabilecekleri bir şenlik programı hazırlandığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Hayata hazırladığımız öğrencilerimizin rekabetçi dünyada gösterdikleri gayretin farkındayız. Göreve gelirken de, şimdi de cümlelerimizin öznesi hep ‘Öğrencilerimiz’. Bütün planlamalarımızın merkezinde öğrencilerimiz var. Onlardan aldığımız dönütlerin başında okuldaki sosyal etkinliklerin kısıtlılığı geliyordu, biz de onlar için bu yılki bahar şenliklerini eğlenip dinlenebilecekleri, stres atarak daha iyi motive olabilecekleri bir organizasyona dönüştürdük” diyerek bahar şenliklerinin neşe ve huzur içinde geçmesini temenni etti. 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin açılış töreni, Üniversite Folklor Topluluğu’nun halk oyunları gösterisinin ardından, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in de eşlik ettiği İncirliova Tarihi Alperenler Mehteranlığı’nın mehter gösterisiyle devam etti. Çeşitli ürünlerin sergilendiği standlar katılımcıların ilgisini çekerken, Genel Sekreter Baki Aslantaş ve Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut da standları gezdi. 29 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında ADÜ Merkez Kampüsü’nde gerçekleşecek şenliklerde, öğrencilerin düzenlediği çeşitli etkinlikler de yer alacak. İlk defa ADÜ’de düzenlenecek olan Color Fest etkinliğine katılımın yüksek olması beklenirken, etkinlik tarihi 1 Mayıs Çarşamba günü olarak kararlaştırıldı. 5 gün boyunca öğrencilerin seçtiği sanatçıları da Üniversitede ağırlayacak şenlikte, 29 Nisan Pazartesi günü İDO, 30 Nisan Salı günü Kurtalan Ekspres, 1 Mayıs Çarşamba günü Kahraman Deniz, 2 Mayıs Perşembe günü Bora Duran ve 3 Mayıs Cuma günü Tuğba Yurt sahne alacak.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) tarafından düzenlenen 24. Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin açılış töreninin, Atatürk Kongre Merkezi önünde Tralleis Meydanı’nda gerçekleştiği bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, protokol üyeleri, Üniversite personeli ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen törende, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir açılış konuşması yaptı. Beş gün boyunca kampüste düzenlenecek çeşitli etkinliklerle Aydınlı hemşerileriyle de buluşmak istediklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerin istekleri doğrultusunda güz ve bahar yarıyıllarının stresini atabilecekleri bir şenlik programı hazırlandığını ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Hayata hazırladığımız öğrencilerimizin rekabetçi dünyada gösterdikleri gayretin farkındayız. Göreve gelirken de, şimdi de cümlelerimizin öznesi hep ‘Öğrencilerimiz’. Bütün planlamalarımızın merkezinde öğrencilerimiz var. Onlardan aldığımız dönütlerin başında okuldaki sosyal etkinliklerin kısıtlılığı geliyordu, biz de onlar için bu yılki bahar şenliklerini eğlenip dinlenebilecekleri, stres atarak daha iyi motive olabilecekleri bir organizasyona dönüştürdük” diyerek bahar şenliklerinin neşe ve huzur içinde geçmesini temenni etti.

24. Kültür ve Sanat Şenlikleri’nin açılış töreni, Üniversite Folklor Topluluğu’nun halk oyunları gösterisinin ardından, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in de eşlik ettiği İncirliova Tarihi Alperenler Mehteranlığı’nın mehter gösterisiyle devam etti. Çeşitli ürünlerin sergilendiği standlar katılımcıların ilgisini çekerken, Genel Sekreter Baki Aslantaş ve Rektör Danışmanı Hüseyin Turgut da standları gezdi.

29 Nisan-3 Mayıs 2019 tarihleri arasında ADÜ Merkez Kampüsü’nde gerçekleşecek şenliklerde, öğrencilerin düzenlediği çeşitli etkinlikler de yer alacak. İlk defa ADÜ’de düzenlenecek olan Color Fest etkinliğine katılımın yüksek olması beklenirken, etkinlik tarihi 1 Mayıs Çarşamba günü olarak kararlaştırıldı. 5 gün boyunca öğrencilerin seçtiği sanatçıları da Üniversitede ağırlayacak şenlikte, 29 Nisan Pazartesi günü İDO, 30 Nisan Salı günü Kurtalan Ekspres, 1 Mayıs Çarşamba günü Kahraman Deniz, 2 Mayıs Perşembe günü Bora Duran ve 3 Mayıs Cuma günü Tuğba Yurt sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.