Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kültür turları devam ediyor

GÜNCEL 08.07.2017 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4198+ kez okundu.
 

Kültür turları devam ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Köşk’e bağlı Yavuzköy Mahallesi sakinlerine yönelik Çanakkale Savaşı'nın geçtiği Gelibolu Yarımadası'na gezi düzenledi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Çanakkale gezisine ilgi yoğun oldu. Geziye, Köşk'ün Yavuzköy Mahallesi’nden 150 vatandaş katıldı. 3 otobüs ile Yavuzköy Mahallesi’nden hareket eden kafile, Çanakkale şehitliklerini rehber eşliğinde gezerek, savaşın günümüze kadar ulaşan izlerini yerinde görmek üzere yola çıktı. Conk Bayırı, Şehit Onbaşı Anıtı, Şahdere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, 57. Alay Şehitliği'ni ziyaret edecek olan Yavuzköy Mahallesi sakinleri, bu imkanı sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Köşk’e bağlı Yavuzköy Mahallesi sakinlerine yönelik Çanakkale Savaşı'nın geçtiği Gelibolu Yarımadası'na gezi düzenledi.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Çanakkale gezisine ilgi yoğun oldu. Geziye, Köşk'ün Yavuzköy Mahallesi’nden 150 vatandaş katıldı. 3 otobüs ile Yavuzköy Mahallesi’nden hareket eden kafile, Çanakkale şehitliklerini rehber eşliğinde gezerek, savaşın günümüze kadar ulaşan izlerini yerinde görmek üzere yola çıktı.

Conk Bayırı, Şehit Onbaşı Anıtı, Şahdere Şehitliği, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, 57. Alay Şehitliği'ni ziyaret edecek olan Yavuzköy Mahallesi sakinleri, bu imkanı sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.