Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kültür Merkezleri hem göze, hem kulağa hitap etti

SANAT 11.04.2018 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3093+ kez okundu.
 

Kültür Merkezleri hem göze, hem kulağa hitap etti

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nin Nazilli’deki müzik şöleni devam ediyor

AYDIN- Aydın’da sosyal belediyecilik anlayışının yanına kültür faaliyetleri de ekleyerek hizmetlerine devam den Büyükşehir Belediyesi, Nazillililere unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nin Nazilli ASKİ çok amaçlı hizmet binasında gerçekleştirdiği etkinlikte kursiyerler ve eğitmenler sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede tiyatro salonu tamamen doldu. Davetlilerin büyük bir keyifle izlediği programın ilk bölümünde bağlama, gitar ve keman kulübü öğrencileri performanslarını sergiledi. Nazilli Şirinevler Mahallesi Kültür Merkezleri kursiyerlerinin Aydın yöresine ait halk oyunları gösterisi ise hem göze hem kulağa hitap etti. Duygu dolu anlar yaşayan izleyiciler gösteriyi ayakta alkışladı. Programın son bölümünde ise kültür merkezinde görev alan eğitmenler tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi. CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş ve Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Vural Tüzen gecenin sonunda kursiyerlere ve eğitmenlere çiçek takdim etti.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nin Nazilli’deki müzik şöleni devam ediyor

AYDIN- Aydın’da sosyal belediyecilik anlayışının yanına kültür faaliyetleri de ekleyerek hizmetlerine devam den Büyükşehir Belediyesi, Nazillililere unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri’nin Nazilli ASKİ çok amaçlı hizmet binasında gerçekleştirdiği etkinlikte kursiyerler ve eğitmenler sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede tiyatro salonu tamamen doldu.

Davetlilerin büyük bir keyifle izlediği programın ilk bölümünde bağlama, gitar ve keman kulübü öğrencileri performanslarını sergiledi. Nazilli Şirinevler Mahallesi Kültür Merkezleri kursiyerlerinin Aydın yöresine ait halk oyunları gösterisi ise hem göze hem kulağa hitap etti. Duygu dolu anlar yaşayan izleyiciler gösteriyi ayakta alkışladı. Programın son bölümünde ise kültür merkezinde görev alan eğitmenler tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpin Kıntaş ve Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Vural Tüzen gecenin sonunda kursiyerlere ve eğitmenlere çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.