Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kültür gezileri için başvuru başladı

GENEL 13.09.2018 - 19:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3119+ kez okundu.
 

Kültür gezileri için başvuru başladı

Efeler Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri için başvuruların başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, konaklamalı Bursa ve Çanakkale için talepler alınmaya başlanırken, günübirlik Ankara ve Konya gezileri programı önümüzdeki aylarda açıklanacak. Geçtiğimiz yıl başlatılan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören kültür turları bu yıl da devam ediyor. Bu yıl 4 il ve 9 bin kişiye ulaşan kontenjan sayısı ile adeta çıkartma yapacak olan Efeler Belediyesi 40 yaş üzeri vatandaşları ücretsiz olarak ağırlayacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan belediye, konaklamalı Bursa ve Çanakkale gezileri için gezi taleplerini almaya başladı. BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK Gerçekleşecek kültür gezileri için bilgilendirmede bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Tatil imkanı bulamayan vatandaşlarımızı ellerine ceplerine sokturmadan belirlenen program dahilinde ağırlayacağız. Geziye katılmak isteyen 40 yaş ve üzeri vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile birlikte Adnan Menderes Mahallemizde bulunan Adnan Menderes Yaşam Merkezi’ne hafta içi her gün saat: 09.00-15.00 arası başvuruda bulunabilirler. Gezilerimiz hakkında telefonla bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da 211 09 99 telefondan merkezimize ulaşabilirler” diye konuşarak başvuruların kimlik fotokopisi ile şahsen yapılması gerektiğini hatırlattı. Öte yandan Başkan Özakcan, günübirlik yapılacak olan Ankara ve Konya turları için de başvuru tarihlerinin önümüzdeki aylarda açıklanacağını kaydetti.
Efeler Belediyesi’nin düzenlediği kültür gezileri için başvuruların başladığı bildirildi.

AYDIN- Belediyeden yapılan açıklamaya göre, konaklamalı Bursa ve Çanakkale için talepler alınmaya başlanırken, günübirlik Ankara ve Konya gezileri programı önümüzdeki aylarda açıklanacak.

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve vatandaşlardan yoğun ilgi gören kültür turları bu yıl da devam ediyor. Bu yıl 4 il ve 9 bin kişiye ulaşan kontenjan sayısı ile adeta çıkartma yapacak olan Efeler Belediyesi 40 yaş üzeri vatandaşları ücretsiz olarak ağırlayacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan belediye, konaklamalı Bursa ve Çanakkale gezileri için gezi taleplerini almaya başladı.

BAŞVURULAR ŞAHSEN YAPILACAK

Gerçekleşecek kültür gezileri için bilgilendirmede bulunan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Tatil imkanı bulamayan vatandaşlarımızı ellerine ceplerine sokturmadan belirlenen program dahilinde ağırlayacağız. Geziye katılmak isteyen 40 yaş ve üzeri vatandaşlarımız kimlik fotokopileri ile birlikte Adnan Menderes Mahallemizde bulunan Adnan Menderes Yaşam Merkezi’ne hafta içi her gün saat: 09.00-15.00 arası başvuruda bulunabilirler. Gezilerimiz hakkında telefonla bilgi almak isteyen vatandaşlarımız da 211 09 99 telefondan merkezimize ulaşabilirler” diye konuşarak başvuruların kimlik fotokopisi ile şahsen yapılması gerektiğini hatırlattı.

Öte yandan Başkan Özakcan, günübirlik yapılacak olan Ankara ve Konya turları için de başvuru tarihlerinin önümüzdeki aylarda açıklanacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.