Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

KUFSAD’da ayın konuğu Uğurhan Betin

EKONOMİ 27.10.2015 - 17:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2238+ kez okundu.
 

KUFSAD’da ayın konuğu Uğurhan Betin

KUFSAD’ın etkinliğine bu ay konuk olarak ünlü fotoğraf ustası sanatçısı Uğurhan Betin katıldı

Türk fotoğrafının önemli isimlerinden Uğurhan Betin, Kuşadası Fotoğraf ve Sanat Derneği(KUFSAD)’nin Ekim ayı etkinliğine onur konuğu olarak katıldı. Son dönemde çektiği fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren ünlü fotoğraf ustası Kuşadası’nda fotoğraf üzerine muhteşem bir sunum gerçekleştirdi ve ardından da konuklarla söyleşi yaptı. KUFSAD Başkanı Levent Köylü’nün açılış konuşmasıyla başlayan “ İnanç “ isimli etkinlik de fotoğraf gösterisi gerçekleştiren ve stock fotoğrafçılığı hakkında çeşitli değerlendirmeler yapan Uğurhan Betin konuklardan gelen soruları da cevaplandırdı. Kuşadası DoubleTree by Hilton’un Old Town Tanneries bölümünde gerçekleştirilen etkinliğin sonunda KUFSAD Başkanı Levent Köylü tarafından Uğurhan Betin’e teşekkür plaketi verildi.  
KUFSAD’ın etkinliğine bu ay konuk olarak ünlü fotoğraf ustası sanatçısı Uğurhan Betin katıldı

Türk fotoğrafının önemli isimlerinden Uğurhan Betin, Kuşadası Fotoğraf ve Sanat Derneği(KUFSAD)’nin Ekim ayı etkinliğine onur konuğu olarak katıldı.

Son dönemde çektiği fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren ünlü fotoğraf ustası Kuşadası’nda fotoğraf üzerine muhteşem bir sunum gerçekleştirdi ve ardından da konuklarla söyleşi yaptı. KUFSAD Başkanı Levent Köylü’nün açılış konuşmasıyla başlayan “ İnanç “ isimli etkinlik de fotoğraf gösterisi gerçekleştiren ve stock fotoğrafçılığı hakkında çeşitli değerlendirmeler yapan Uğurhan Betin konuklardan gelen soruları da cevaplandırdı. Kuşadası DoubleTree by Hilton’un Old Town Tanneries bölümünde gerçekleştirilen etkinliğin sonunda KUFSAD Başkanı Levent Köylü tarafından Uğurhan Betin’e teşekkür plaketi verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.