Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Küçük Mert attan düşüp yaralandı

ASAYİŞ 05.08.2019 - 10:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3378+ kez okundu.
 

Küçük Mert attan düşüp yaralandı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bindiği attan düşen 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Kocagür Mahallesi’de yaşayan 11 yaşındaki Mert Ö. sulama kanalı yakınında bir ata binerek dolaşmaya başladı. Bir süre atla dolaşan küçük çocuk, bir anda dengesini kaybederek attan düşünce kafasını yere çarptı. Babası Mustafa Ö. attan yere düşen oğlunu görünce hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri’ne haber verdi. Küçük çocuk ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde bindiği attan düşen 11 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Kocagür Mahallesi’de yaşayan 11 yaşındaki Mert Ö. sulama kanalı yakınında bir ata binerek dolaşmaya başladı. Bir süre atla dolaşan küçük çocuk, bir anda dengesini kaybederek attan düşünce kafasını yere çarptı.

Babası Mustafa Ö. attan yere düşen oğlunu görünce hemen 112 Acil Sağlık Ekipleri’ne haber verdi. Küçük çocuk ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.